AIM_FREEMAN píše:
Tak jsem zapil kapsli MMS2 půllitrem jablečného octa s vodou a čtvrtlitrem vody se šťávou ze dvou citronů a bylo to úplně v pohodě. Tu hořečnatou sůl tedy nechám raději s odstupem. Díky.
Jinak jsem dnes měl 3 kapsle MMS a necítím, že by mě to nějak ničilo, spíš se cítím lépe. Nevím jestli mám očekávat krizi.
Každopádně ještě možná info pro ostatní uživatele MMS2, které jsem potkal v diskusi U pramene - Jim Humble prý doporučuje jako max. denní dávku 5 kapslí s MMS2. Mě zatím přijde odstup 3 hodin docela akorát, což by docela odpovídalo.
Nicméně užívám to krátce, tak věřím, že se to dá vyhnat i výš. Jardo, vašich dvanáct si nechám asi ještě pár měsíců ujít, pokud by mě kvasinka nechtěla opustit. Pojímat to jako účelové překonávání rekordu do 13ti kapslí, by ani podle čísla nemusel být úplně šťastný nápad;). Píšu to z legrace..mám z toho MMS velkou radost, přijde mi, že to fakt funguje, že se něco ve mě děje.
Tak pokud jedete pomalu, nevidím ke krizím důvod a žádné závodění v počtu spolknutých tablet nekonejte, to by se vám mohlo docela vymstít, já jsem si pouze zkoušel, kam až by se dalo jít a zřejmě by to šlo i dál, ale toho chlóru bylo i na můj vkus už opravdu dost. Jim Humle to píše dobře a za normálních okolností je dostatečné brát 3-5 tablet.