Igi píše:
Rád bych zkusil MMS2, přijde mi to jednodušší na přípravu, jestli jsem to teda dobře pochopil, že jen naplním tobolky 00 modrou lagunou, napiju se sklenice vody, dám tu tobolku a ještě jednou se napiju vody. Je možné si ty tobolky naplnit do zásoby abych si pak prostě jen jednoduše bral ty tablety? Vodu na zapíjení můžu použit obyčejnou z kohoutku? Chtěl bych to užívat hlavně na vyčistění od případných velkých parazitů, bude to stačit bez kombinace s jinými antiparazitarními přípravky? Snad tu už nejsou na to odpovědi, přiznám se, že jsem prošel jen tak půlku tohoto vlákna, ale i tak toho bylo a spíše se tu mluvilo o MMS1.
Zdá se to jednoduché, ale zdaleka to tak jednoduché není, je potřeba o tom mít dost načteno a již to, že to chcete cpát do tobolek velikosti 00 místo do velikosti správné, tedy 0, je známkou toho, že jste to moc nečetl, nebo nepochopil. Doporučuji si tedy přečíst hlavně můj příspěvek o zkušenostech s užíváním MMS2 a vůbec celé vlákno o MMS. Jinak do foroty se tobolky plnit dají a zapíjet to lze klidně vodou z kohoutku. Při velkých dávkách to zlikviduje prakticky všechno, ale je to docela náročný koníček. Sám jsem nějakou dobu zkoušel brát i 12 tablet velikosti 0 denně a mohu prohlásit, že mě šel chlór i z uší. Přečtěte si hlavně začátek, píšu o tom tak do desáté stránky a je to dost dlouhý příspěvek.