Jasmina píše:
Dobrý den,
že mám pravděpodobně candidózu jsem zjistila teprve minulý týden v sobotu z testu ze slin. Je mi 31, 176cm /60 kg ( no po týdenní dietě mám 56,5 kg). Přes dva roky mě trápí vaginální mykózy, mám problémy s pletí, plynatostí, zácpou, únavou, náladovostí, lámavostí a třepivostí nehtů, neodolatelnou chutí na sladké...Mám trombofilii, ale neberu žádné léky.
Jsem úplný začátečník a vím, že mi chybí spousta informací, ( jakmile mám chvíli, tak si pročítám vaše stránky), ale zároveň jsem již zahájila dietu, postupně dle Vašich i jiných rad, jelikož chci, co nejdříve tu potvoru “usměrnit“. Teď jsem se dostala do té fáze, že jím pouze čerstvou zeleninu, kysané zelí, česnek, cibuli, semínka, trochu ořechů, panenský olivový olej, ráno jeden grep, piji pouze vodu cca 2-3 litry na den, 1x denně maté či zelený čaj. Dávám si ráno a večer 10 kapek Grepostopu a zakoupila jsem si také čaj Vilcacora ( ten jsem zatím ještě nezačala pít). Samozřejmě budu vstřebávat informace nadále, jen se chci teď zeptat, z čeho získám jód ? Jestli je vůbec vhodná zelenina kupovaná v marketech ? A jestli je správné, že mám v plánu nyní v průběh týdne dodržovat tuto stravu (možná zařadím ráno více ovoce, ale ještě nemám načteno, jak je správně kombinovat, tak prozatím jím jen ten grep, jelikož s ním mám již přes půl roku výborné zkušenosti-odstranil mi křeče z nohou a přes celou zimu jsem nebyla ani nachlazená), v pátek se zavodnit a v sobotu dopoledne si udělat očistu šankaprakšalána?
Děkuji moc.
Opravdu si budete muset ještě celé toto vlákno a případně i další věci načíst, nicméně jdete na to celkem správně. U té zeleniny ze super-hyper marketů nic moc, chce to dorovnávat občas pilulemi, ale nic jiného stejně běžně není, to by jste si musela vše produkovat sama. Ovoce kandidu většinou dost krmí, to si nastudujte a vyzkoušejte velice opatrně. Očisty jsou určitě vhodné.