topper1982 píše:
v poriadku trampota
a kde kupim chlorid horecnaty,
nebyvam sam som s rodicmi a nerad si nieco tajne objednavam vies, da sa to zakupit niekde v lekarni alebo niekde
kde maju nejake chemikalie prasky atd?
predpokladam ze jarda ten chlorid horecnaty tiez odniekal ma a nevyraba ho doma zo vzduchu
cize skor ma zaujima kde to kupit
este sa par veci spytam ak nevadi ak vadi nemusis odpovedat:
1.aky mas nazor na ovsene vlocky napr nejake musli a pod?
2.co ranajkujes obedujes vecerias tak vseobecne najbeznejssie strucne ak mozes napis mi, fakt neviem co jest lebo vsetko je nezdrave,
3.co odporucas jest sportovcovi ktory si chce udrzat nejaku tu hmotu a pokial sa da aj nabrat? je mozne brat napr proteinove kokteily dat si tam banany a pod. bez toho aby to bolo neskutocne nezdrave?
4.co je najmensie zlo? ryza cestoviny maso?
ten chlorid kúpiš úplne normálne tu:
http://centralchem.sk/?IDe=40419síce neviem, prečo s tým robíš tajnosti, ale kľudne vysvetli rodičom, že to máš na uvoľnenie svalov, je to obdoba horečnatej soli, ktorá sa predáva v drogériách, len táto je viac účinná a podstatne lacnejšia.
bežne sa používa do vane na kúpanie, nasypeš 1 polievkovú lyžicu - to máš vlastne obdobu kúpeľov, kde sa ľudia chodia máčať v minerálnych prameňoch. lebo to výborne uvoľňuje. keď si to namiešaš s vodou a namažeš na svaly, tak po prehnanom cvičení nemáš druhý deň takú veľkú svalovicu - odskúšané. a popri tom ho budeš aj piť.
ty máš schopnosť vidieť 20 problémov aj tam, kde nijaký nie je. len aby ti niečo z toho kila ostalo, keď rodičia zistia, ako sa človek výborne cíti, keď vylezie z horčíkovej vane.
a na jedenie sa ma radšej nepýtaj. vločky nejem, mäso mi nikdy nechutilo, cestoviny tiež nie často, ti moc neporadím. v poslednej dobe mi najviac chutí - obyčajné uvarené fazule do toho paradajky a chren a chili. to kľudne budem jesť aj týždeň v kuse. bez problémov.