lubkalop píše:
Dobrý deň prajem pán Zajíček,
najprv by som Vám chcela poďakovať za Vaše webové stránky. Narazila som na ne nedávno a inšpirovali ma k niektorým zmenám. Predvčerom som si zakúpila irigátor - klystýr (taký ten základný s gumovým vrecúškom objemu 1,2 l.) Včera večer pred spaním som sa pustila do procedúry. Prevarila som si cca 1, 2 l. vody, nechala ju vychladnúť, vyžmýkala do nej citrón a klystýr v pokľaku do seba zaviedla. Všetko prebiehalo v poriadku, počas procedúry som necítila
žiadnu bolesť ani prílišný tlak. So zadržaním vody cca 15 minút som problém nemala. Následně prišlo k vyprázdneniu.
Ťažkosť je v súčasnosti tá, že od rána cítim bolesť v črevách (aj na dotyk, keď sa dotknem podbrušku), ďalej brucho mám veľmi nafúknuté, ťažké, mám pocit plnosti (nezvyknem tieto ťažkosti mávať) a od zavedenia klystýru mám stále průjem..:/
Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť? Veľmi pekne Vám ďakujem za ochotu, za radu.
(mám 29 rokov, bez nadváhy, príležitostne športujem. je pravda, že pred 10 dňami som prekonala vaginálnu mykózu - ťahala sa so mnou dlho, nie a nie ju preliečiť, kútiky v ústach sa mi vytvorili a pomaly sa hoja, alergia na peľ sa mi rozvinula, nosohltan svědí.)
Može to mať nejaký súvis s potiažami po klystýre? Ďakujem Vám, Lubka
Patrně máte ve střevě namnoženou kvasinku a nyní jste ji poškádlila, čili dává o sobě vědět, ona se tak snadno nevzdá a doporučuji klystýry pravidelně opakovat, čímž problém postupně vymizí.