pedrito píše:
Dobrý den. Zaujaly mě vaše znalosti a tak se na vás obracím s dotazem, na který těžko hledám odpověď já, i lékař.
Jsem diabetik 1. typu, věk 48 let, 27 let na inzulinu, s uspokojivou kompenzací, a výsledky pravidelných testů víceméně v normě. Užívám léky na snížení tlaku a na cholesterol. V pondělí ráno jsem na doporučení známého, jehož otec je diabetik 2. typu a níže uvedená kůra mu celkově velmi pomohla, začal s touto kůrou, jíž jeden z cílů je i úprava pH. Kůra se skládá z těchto třech složek (zjednodušeně):
1.Aloe vera sirup s přísadami medu /30ml 2x denně/
2.Kolostrum /1 tableta ráno/
3.Minerály a stopové prvky /dávky dle ranního pH, první den ráno 6,2 = 3x3 tablety/
Ten samý den kolem 20.30 jsem začal najednou ztrácet vědomí(pocitově), po příjezdu ZS tlak 210/140, puls 110, nevolnost, třes, zmatenost, glykemie v pořádku 6,4 mmol, teplota 37,5, EKG v normě. Dle lékaře dehydratace, aplikace 2x fyz, roztok. Po hodině mírné zlepšení, ale ne úplně, dnes stále mírná nevolnost.
Pro úplnost uvádím , že takovýto stav jsem nikdy předtím neměl, ani takto vysoký krevní tlak (běžně do 140/80). Otázka zní, zda je možné, aby úprava pH mohla v mém (nejen) případě vést ke kolapsovému stavu a když ano, tak proč, a proč u diabetika 2. typu ne. Za jakoukoliv odpověď i názor děkuji. P.
To bych ten případ musel znát mnohem podrobněji, takto jde o čiré jasnovidectví a hlavně naprosto netuším o jaké minerály jde. Podle mě to s tou vaší cukrovkou vůbec nesouvisí a je otázka, zda to souvisí s dehydratací, což možné sice je, ale také tomu moc nevěřím. Je zde možná i prudká reakce na detoxikaci těla některou z uvedených látek a také docela pochybuji, že by tato sestava vyřešila juvenilní diabet. Ten se dá řešit dost obtížně a mám dojem, že jsem zde o tom již také někde psal, tak to trochu projděte. Také netuším co jste jedl, ale pokud něco, co krmí kvasinky a do toho dodal více sodíku, tak může jít tlak i kyselost dost nahoru, což zahustí krev a to by vašemu stavu docela odpovídalo.