Jarda píše:
Člen Pavel Veselý vám to píše správně a hlavně bych se zaměřil na ta béčka, trochu si je nastudujte a v takovémto případě pomáhají přímo zázračně, ovšem velké dávky.
a jake jsou velke davky?-nize uvadim doplnky od swansonu,tak by me zajimalo jake mnozstvi je mozne denne od tech jednotlivych vitaminu brat, aby to rychle zafungovalo, rad bych to vyzkousel,jelikoz me take ceka jeste nejake to uceni
na foru jsem nasel - kura povzbuzeni nadlevinek - tedy psychika
B1 - nejak jsem nenasel kolik brat pri nadledvinkove kure a kolik po ni- jedna kapsle ma 100mg a pisou tam ze je to asi 7100% DDD - takze bych to videl na 200mg (2kapsle) denne?
B5 - 2*denne 500mg - dle etikety cinni asi 13000% DDD
lekorice - 2x denne kavova lzicka rozmixovane lekorice
dale jsem koupil B12 abych odpudil komary a dalsi havet -1 kapsle 500mcg 20000% DDD- staci jedna kapsle nebo mohu i vice?
a dale jsem si koupil B3 - 1kapsle 250mg - pisi ze je dulezity pro tvorbu hormonu a taky vliv na funkci CNS,coz by se me asi mohlo velmi hodit(hlavne ty hormony), kolik ho brat denne?
vim,ze predavkovat se prakticky nedaji, ale zase bych do sebe nerad cpal ne zrovna levne vitaminy, aby zachvili zase odtekly moci pryc, protoze je nevyuziji
to jsou zatim vsechna Bcka co mam, na vic zatim nejsou finance ,ale mohl by jste tady prosim napsat pripadne jaka dalsi Bcka by bylo vhodne doplnit pro psychiku?
no a ja se jdu porozhlidnout po internetu kde je nejaky uceleny seznam Bcek u kterych je dobre popsano k cemu vsemu jsou, protoze je jich docela dost a moc se v tom nevyznam, zvlaste v tech ,co jsem nejmenoval vyse, napr. B6 - na swansonu take pisou, ze ma vliv na CNS a tedy dusi, ale take na spoustu jinych veci,zde na foru jsem o nem zatim cetl jen to ,ze je vhodny ho brat pri uzivani vetsich mnozstvi horciku
Dekuji za info