Vševěd píše:
jím maso, ryby, vejce, trochu ořechů, trochu zeleniny. Kefír nepiju - obsahuju laktózu - mléčný cukr, který dělá candidě dobře. Laktobacily užívám ve formě suplementů. Žvýkám ostropestřec, očistu jater nedělám. MMS mi zhoršilo trávení bílkovin, které mám za normálních okolností naprosto v pořádku. Teď nespím, snědl jsem někde na cestách pečené kuře, bylo na něm nejspíš klasické grilovací koření, tzn. glutamát sodný, to svinstvo mi nedělá dobře, nevím proč to tam dávají. každopádně dietní chybu poznám nejlíp podle toho, že se ve tři ráno vzbudím a jsem čilý jak rybička, to přetrvává dvě hodiny, po které nemůžu usnout...
nikomu svoje postupy nenutím, jen říkám, že jsem je nevymyslel já, vyčetl jsem je ze zahraničních webů, kde mají s candidou delší zkušenosti. moc nechápu odříkání se léků a přitom popíjení MMS, podle mého je to naprosto stejný chemický sajrajt. manželka se vyléčila antimykotikama z lékárny a já taky, dokud jsem si candidu nepřivodil vlastní blbostí opakovaně a potom už ty léky zdaleka tak nefungovaly jako poprvé...
Už mám doma Sporanox a až dodělám očistu jater, tak se do něj pustím. Jak dlouho jste ta AM bral a jaká? Jinak MMS se v těle rozkládá na NaCl (sůl, že) + ClO2 což oproti daleko složitějším molekulám antimykotik je imo daleko menší záhul. Já neříkám, že MMS není pecka, ale přeháníte. Nicméně s názorem, že reakce na velké dávky MMS může být reakce těla na MMS samotné a ne herx. Inu..ono by to chtělo déle testovat. Nenarazil jsem na žádný spolehlivý testimonial který by jednoznačně potvrzoval nebo vyvracel MMS jako proti/prokandidózní. Nicméně teď to brát nehodlám. Zkusím ten Sporanox. Mám jen jedno balení. Nerad bych to nedoléčil a získal rezistentní kmen kvasinek. Jak dlouho jste tey co užíval..jen to opakuji, aby to nezapadlo, neb dotazů je v tomto postu povícero.
Máte nějaký levný zdroj ostropetřce?
Co se týče kefíru, tak já mám pocit, že bez něj to mám taky lepší. Laktóza v něm by být neměla. Některé zdroje uvádějí obsah galaktózy na kterou bacily laktózu přemění. Což dává smysl, protože laktóza je složitější a štěpením se určitě nějaká energie pro růst může získat. Ovšem..vůbec tomu jinak nerozumím. Ale byla by to přeměna C12H22011 -> C6H12O6.
Jinak já taky prolejzám zahr. weby a není to úplně informačně sourodé..)
Kdyžtak hoďte linky na Vaše oblíbené weby, rád se podívám na vaše osvědčené zdroje, je toho přehršel.
Dík.
P.S: A dáváte řepovou šťávu? Ten ostropestřec prý "jen " regeneruje játra, ale přímo nečistí. Co šťávy obecně?