Dobrý den,
Sankhapraksalanu jsem vyzkoušela dnes ráno a žádná stolice se nedostavila, přitom jsem v žaludku žádné nepříjemné pocity neměla a cvičila jsem po každém hrnku jak divá a během procedury jsem také dost říhala. Nemám tušení, co jsem udělala špatně všimla jsem si, že se často doporučuje zavést klystýr, ale trochu se toho bojím, navíc s tím ani nemám žádné zkušenosti.
Jsem nejspíše výše zmiňovaný štíhlý typ s nafouklým břichem, věnuji se dost běhu a v poslední době jsem celkem dost přibrala (je ale pravda, že i na svalech
. Myslím, že se stavuji celkem slušně. Chleba si dám jen občas (a to jen celozrnný), jinak jím ovoce, zeleninu (vařenou i syrovou, často mám k obědu vařené brambory), ořechy a poslední dobou jsem si hodně oblíbila med (nemůže ve větším množství zapříčinit nějaké problémy?). Mám problém také s pocitem hladu, i když objektivně vím, že žaludek už mám plný a nacpaný k prasknutí, ale prostě si nemůžu pomoct
Často trpím změny nálad a není u mě problém přejít z naprosto rozjařeného stavu do téměř deprese. Navíc se mi na obličeji čas od času objeví pupínky a nedávno jsem na tváři měla opravdu předpisovou vyrážku. Už od mala mám problémy s váčky pod očima. Jako malá jsem měla problém s bolestmi žaludku (ale doktoři nic nenašli) a po snídani (zvlášť když si dám meloun) mě občas také bolí a je to vcelku nepříjemné.
Už dlouho jsem se dívala na Vaše stránky a snažím se do svého života některé věci zakomponovat. Ráda bych Vás poprosila o radu, protože sama moc nevím co s tím. Když jsem byla jednu dobu v nemocnici, výživová poradkyně (titulovaná!) mi řekla, že zeleninu ne, musím jíst bílé pečivo (ideálně rohlíky), ovoce zásadně po jídle, matlat dohromady tuny sacharidů a bílkovin, kašlat na svoje morální přesvědčení a "dopřát" si bůček a podobně. Dokonce mi předepsala sušenky BeBe na svačinu. Vykašlala jsem se na ni a zbavila jsem se zácpy, nutno ale dodat, že teď chodím na WC několikrát denně a stolice je mazlavá s nestrávenými zbytky, skoro napůl průjem.
Děkuji za odpověď