Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát lis 22, 2024 3:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Úprava pH moče
PříspěvekNapsal: sob čer 25, 2011 8:17 pm 
Administrátor
Administrátor

marcelka píše:
tak hlásím, že pH pozitivně ovlivňuje i čuchtání v gumovým bazénku \":D\" ...jsem šestý den na melounech, ale ph zatím nikdy nešlo moc nad sedm...včera jsem byla úplně hrozně unavená, tak jsem změřila odpoledne pH a po naměřených 6,8 se mi konečně povedlo vytáhnout manžela do lesa...dýchali jsme sice jen standardně, protože jsme si povídali a na správné dýchání se nesoustředili, ale po návratu bylo ph 7,2.....dneska je u nás pod mrakem, ale domluvili jsme se se sousedama, že napustíme jejich bazén na naší zahradě a tak jsem ho šla po obědě dopustit a vůbec jsem neměla v úmyslu se koupat...krátce předtím jsem měřila pH a bylo 6,8, tak jsem uvažovala, že dám sodu (ale nedala)..jak jsem tak stála u té vody, tak jsem dostala šílenou chuť do té vody skočit, seběhla jsem se tedy převléknout a i když není zrovna koupací počasí (dvacettři stupňů, ale hodně studeně fouká) a hupsla jsem do vody...pravda vody lehce nad kolena, plavání nic moc, ale s trochou fantazie se to dalo, chvíli jsem se tam ráchala a kupodivu i plavala a po návratu jsem se cítila tak úžasně, že jsem si šla změřit pH (se mi z té zimy hrozně chtělo čůrat) a bylo 7,6!......teď jsem hezky zabalená v teplé dece a cítím se fakt báječně! všem mátohám doporučuju koupat se za chladnějšího počasí, ten energizer, kterej pak stoupne do těla je fakt super!

Les je samozřejmě ideál, jak jste se přesvědčila, ale i jiný pohyb je velice dobrý a vždy hodnotu pH silně ovlivní.

PříspěvekNapsal: sob čer 25, 2011 8:45 pm 

Mě včerejší les taky úplně vyladil. Já to tam miluju odjakživa. Les je (můj) chrám.

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 7:15 pm 

pane Jardo, dnes jsem týden na melounech a dnešní pH ráno v osm 6,6, kolem třetí 6,2 tak jsem do sebe kopla sodu, poté se to zvýšilo zase na 6,6 a po lese a koupandu to váhavě vylezlo na sedm...je ještě něco, čím to lze vytáhnout nahoru? dneska teda fakt žádná hitparáda, číslově i pocitově

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 8:14 pm 

a co voda s citronem a zelený drink? (mladý ječmen a podobné), dále je dobrý jablečný ocet.
případně dodat alkalizující prvky. jejich seznam je např zde: http://www.actualcures.com/ph-chart-of- ... pplements/
a českou verzi najdete v mém příspěvku z 2.5. 2011 na 8. straně tohoto vlákna.

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 8:41 pm 
Administrátor
Administrátor

marcelka píše:
pane Jardo, dnes jsem týden na melounech a dnešní pH ráno v osm 6,6, kolem třetí 6,2 tak jsem do sebe kopla sodu, poté se to zvýšilo zase na 6,6 a po lese a koupandu to váhavě vylezlo na sedm...je ještě něco, čím to lze vytáhnout nahoru? dneska teda fakt žádná hitparáda, číslově i pocitově

Některé dny to nebude ono ani náhodou a ty se nyní blíží, protože pár dní před černým měsícem a pár dní po něm provádí tělo úklid a pH je tedy dost nízko, pak se to zase srovná. Jinak, jak vám píše člen AIM_FREEMAN můžete dodávat hlavně to zelené pití s citrónem, to také funguje velice dobře.

PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2011 11:11 pm 

děkuji za odpověď, oběma...a "můžu" při té melounové kúře i zelené nápoje? já se zatím držím melounů jak klíště, chtěla bych vydržet ty tři týdny, ale kdyby se to dalo ještě něčím prospěšným obohatit, tak to budu mít aspoň barvitější \":D\"

PříspěvekNapsal: pon čer 27, 2011 10:08 pm 
Administrátor
Administrátor

marcelka píše:
děkuji za odpověď, oběma...a "můžu" při té melounové kúře i zelené nápoje? já se zatím držím melounů jak klíště, chtěla bych vydržet ty tři týdny, ale kdyby se to dalo ještě něčím prospěšným obohatit, tak to budu mít aspoň barvitější \":D\"

Zelené kytky určitě ničemu nevadí, ty klidně můžete, barvitější to sice bude, ale chuťově mnohem horší než ty melouny, tak uvidíte.

PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2011 10:34 pm 

marcelka píše:

tak už jsem porušila....ale v rámci povolených kombinací a potravin, takže trága to není, pH si pořád hlídám a po neděli zas jen čisté melouny (o víkendu máme oslavu a já mám hroznou chuť na maso ač jinak nejsem masovej typ vůbec, tak jsem si naplánovala, že masovému svodu tentokrát podlehnu, ale žádné chlebíky atd. to zas nejsem úplnej blbec)...teď jedu melouny dopoledne, pak si dám s manžou nějakej salátovej oběd a večer ovoce (dnes halda třešní, tomu se prostě nedá odolat), v sezoně zelovoce je pro mě asketismus těžkej, už mám vyzkoušeno, že v listopadu jsem schopná držet jakýkoliv režim, to mě nic nepokouší...ne že bych hodlala s očistama čekat až do listopadu, to ani omylem, mám očisty naplánovaný na celý léto...

myslíte, že můžem dát s manželem šanku hned v neděli po oslavě anebo máme radši předtím dát pár zelovoc dní? vyčetla jsem, že vy šanku dáváte po úletech, ale my jsme přece jen dost zanesení, takže nevím, zda to není moc kách...

PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2011 8:36 pm 
Administrátor
Administrátor

marcelka píše:
tak už jsem porušila....ale v rámci povolených kombinací a potravin, takže trága to není, pH si pořád hlídám a po neděli zas jen čisté melouny (o víkendu máme oslavu a já mám hroznou chuť na maso ač jinak nejsem masovej typ vůbec, tak jsem si naplánovala, že masovému svodu tentokrát podlehnu, ale žádné chlebíky atd. to zas nejsem úplnej blbec)...teď jedu melouny dopoledne, pak si dám s manžou nějakej salátovej oběd a večer ovoce (dnes halda třešní, tomu se prostě nedá odolat), v sezoně zelovoce je pro mě asketismus těžkej, už mám vyzkoušeno, že v listopadu jsem schopná držet jakýkoliv režim, to mě nic nepokouší...ne že bych hodlala s očistama čekat až do listopadu, to ani omylem, mám očisty naplánovaný na celý léto...

myslíte, že můžem dát s manželem šanku hned v neděli po oslavě anebo máme radši předtím dát pár zelovoc dní? vyčetla jsem, že vy šanku dáváte po úletech, ale my jsme přece jen dost zanesení, takže nevím, zda to není moc kách...

To by nemělo nijak vadit, a pokud nebudete porušovat pravidla více dní, nevidím důvod proč ji nedělat.

PříspěvekNapsal: čtv čer 30, 2011 6:45 pm 

děkuji, v neděli tedy šanka..

dnes pH celej den 7,4 tak nevím, jestli mít radost nebo starost \":lol:\" ...včera jsem do sebe dvakrát kopla sodu, protože mi nebylo extra fajn a bylo to skoro celej den pod sedm a večer to pak vyskočilo na 7,8..je možné, že dnes ještě doznívá ta soda? to už by mělo bejt dávno venku, ne?...nijak extra se necítím, jsem docela ospalá, ale jinak mi nic není, jen ta únava..

PříspěvekNapsal: pát črc 01, 2011 7:33 am 
Administrátor
Administrátor

marcelka píše:
děkuji, v neděli tedy šanka..

dnes pH celej den 7,4 tak nevím, jestli mít radost nebo starost \":lol:\" ...včera jsem do sebe dvakrát kopla sodu, protože mi nebylo extra fajn a bylo to skoro celej den pod sedm a večer to pak vyskočilo na 7,8..je možné, že dnes ještě doznívá ta soda? to už by mělo bejt dávno venku, ne?...nijak extra se necítím, jsem docela ospalá, ale jinak mi nic není, jen ta únava..

Soda působí docela dlouho a pokud si ji dáte večer, tak většinou vydrží celou noc.

PříspěvekNapsal: úte črc 12, 2011 9:30 am 

Dobrý den Jardo, nevím jestli jsem ve správném fóru, ale chtěla bych se zeptat, co si myslíte o používání javorového sirupu se sodou při pokročilé rakovině, zda to nemůže nějak ublížit, a hlavně jaké by mělo být dávkování - někde jsem se dočetla že dávkování by se mělo řídit podle pH moči? Děkuji za odpověď.

PříspěvekNapsal: úte črc 12, 2011 10:24 am 
Administrátor
Administrátor

Dany píše:
Dobrý den Jardo, nevím jestli jsem ve správném fóru, ale chtěla bych se zeptat, co si myslíte o používání javorového sirupu se sodou při pokročilé rakovině, zda to nemůže nějak ublížit, a hlavně jaké by mělo být dávkování - někde jsem se dočetla že dávkování by se mělo řídit podle pH moči? Děkuji za odpověď.

Určitě se tato směs dá používat a pokud jde o rakovinu z kvasinek, což je nejčastější varianta, je dost účinná, protože solidně rovná pH. Správně píšete, že dávkování by mělo jít dle pH moče a snažte se udržet hodnoty 7,5-7,8 pH. Každopádně si nastudujte vlákno o kvasinkách a přijměte co nejvíce očistných a protikvasinkových opatření.

PříspěvekNapsal: úte črc 12, 2011 10:35 am 

A co se týká toho dávkování? A během užívání se musí zcela vyloučit ze stravy cukr?
Děkuji.

PříspěvekNapsal: úte črc 12, 2011 9:16 pm 
Administrátor
Administrátor

Dany píše:
A co se týká toho dávkování? A během užívání se musí zcela vyloučit ze stravy cukr?
Děkuji.

Dávkování dle stavu pH, prostě ho musíte udržet v těch hodnotách a jakékoliv sacharidy určitě vynechat.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]