marcelka píše:
děkuji za odpověď, oběma...a "můžu" při té melounové kúře i zelené nápoje? já se zatím držím melounů jak klíště, chtěla bych vydržet ty tři týdny, ale kdyby se to dalo ještě něčím prospěšným obohatit, tak to budu mít aspoň barvitější

tak už jsem porušila....ale v rámci povolených kombinací a potravin, takže trága to není, pH si pořád hlídám a po neděli zas jen čisté melouny (o víkendu máme oslavu a já mám hroznou chuť na maso ač jinak nejsem masovej typ vůbec, tak jsem si naplánovala, že masovému svodu tentokrát podlehnu, ale žádné chlebíky atd. to zas nejsem úplnej blbec)...teď jedu melouny dopoledne, pak si dám s manžou nějakej salátovej oběd a večer ovoce (dnes halda třešní, tomu se prostě nedá odolat), v sezoně zelovoce je pro mě asketismus těžkej, už mám vyzkoušeno, že v listopadu jsem schopná držet jakýkoliv režim, to mě nic nepokouší...ne že bych hodlala s očistama čekat až do listopadu, to ani omylem, mám očisty naplánovaný na celý léto...
myslíte, že můžem dát s manželem šanku hned v neděli po oslavě anebo máme radši předtím dát pár zelovoc dní? vyčetla jsem, že vy šanku dáváte po úletech, ale my jsme přece jen dost zanesení, takže nevím, zda to není moc kách...