Dobrý den,
od ledna držím půst- 1denní každý týden, asi 4x 3denní- bez problému, potom 1x 5ti denní, ten měl být původně 7- denní, ale bohužel jsem musela skončit kvůli úplnému vyčerpání, měla jsem i pocit, že se mi trávení úplně nezastavilo, teď se pokouším o další 7, dnes je pátý den, bohužel se cítím úplně stejně jako minule- energie na absolutní nule
. Po psychické stránce není problém. Piju jenom vodu (z kohoutku), pokud je třeba, tak klystýr, ale na ten už asi taky nemám sílu
. Nevíte, kde by mohl být problém, jestli je to normální nebo jestli by to vyřešila destilka? Nechce se mi zase předčasně končit,
děkuji za odpověď, hezký den
jsem na tom stejně ...střídají se únavy, bolesti hlavy a vyčerpání...procházky jsou pro mně jako uběhnuté kilometry, mám zrychlený tep a velmi povrchní dýchání..nicméně jelikož je to můj první půst (nyní jsem na 7. dnu) a pokus o totální očistu těla myslím, že je to stupněm znečištění..Podle mého názoru se jedná o acidózu spojenou s odplavováním nečistot z těla a měla by odeznít 6.-10. den. Zkusila jsem si na radu Jardy dát klistýr ( jelikož jsem od 2- do 4. dne nebyla na stolici) a vážně to pomohlo..nyní se čistí střevo samovolně každé ráno a každý večer a stejně nadále proočišťuji klistýry...já zkouším vydržet do 10. dne půstu a pokud mně únava nepřejde pomalu začnu s návratovkou...zkuste se překonat...zhluboka dýchat..odpočívat co to jen jde..sprchovat se (to mi strašně pomáhá) a kratší procházky...držím palce...