Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát lis 22, 2024 4:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 258 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Alternativy k produktum BigFarmy
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 9:24 am 

Candida je plíseň. Když se mi udělá plíseň na noze - chytnu ji ve veřejných sprchách a není na tom nic neobvyklého - budeme spolu dál žít v symbióze? Tak nějak si na sebe
zvykneme a budeme se mít rádi. Vy máte superimunitu, Vám se to stát nemůže, ale spoustě obyčejných lidí se to stalo. Candida je přece o symbióze. Hlavně se jí nesnažit
vymýtit nějakým krémem nebo sprejem! Bože chraň.

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 10:50 am 

Petr 2 píše:
jenze horcik a nejaky lipid je rozdil... navic jak uz sme tu rikali nescetnekrat...pokud dobre pracuje traveni...formovana leskla stolice 2-4/tyden, tak pri vyvazenem jidelnicku dokaze traveni vymlatit dost horciku pro metabolismus, pokud je ale metabolismus rozhozeny nejakou nemoci muze vylucovat vic horciku, pak muze byt suplementace lepsi nez nic ale zase bych to nevidel jako primarni pricinu...

No tak to se v podstate shodneme. Stravou dodavane mineraly/vitaminy jsou samozrejme nejlepsi ale pri deficitu je potreba brat kde to jde. Me to z tech prispevku pripadlo, ze jste zasadne proti.

Vševěd píše:
Neberte ho vážně, je to schizofrenik. Na jednu stranu se vychloubá, že v práci krade zinek v PA kvalitě, na druhou stranu vykládá, že chce suplovat stravou. Zkopíruju vám jeho revoluční práci z fóra o candidě. Pravopisných chyb si nevšimejte, s gramatikou byl Petr vždycky trochu na štíru

No kdyz jsem se propracoval na dren toho sdeleni, tak nevim, co presne vam vadi. Symbioza funguje opravdu vsude, slunce je treba (sam jsem se o tom presvedcil - nedostatek vitaminu D), neprehanet to s cistotou (nedavno jsem cetl clanek, kde sami lekari psali, ze nemaji potuchy z ceho vznikaji alergie, ale ze na vine casto budou prehnane uzkostlive matky, ktere vsechno desinfikuji, maji decko ve skleniku a to si pak nevybuduje odpovidajici imunitni system), dostat se do rovnovahy. Nemam problem.

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 11:46 am 

sokol píše:
No kdyz jsem se propracoval na dren toho sdeleni, tak nevim, co presne vam vadi. Symbioza funguje opravdu vsude, slunce je treba (sam jsem se o tom presvedcil - nedostatek vitaminu D), neprehanet to s cistotou (nedavno jsem cetl clanek, kde sami lekari psali, ze nemaji potuchy z ceho vznikaji alergie, ale ze na vine casto budou prehnane uzkostlive matky, ktere vsechno desinfikuji, maji decko ve skleniku a to si pak nevybuduje odpovidajici imunitni system), dostat se do rovnovahy. Nemam problem.

Co mi vadí? Toto je jenom jeden z mnoha výplodů chorého mozku toho člověka. Můžu Vám zkopírovat jeho rady lidem s candidou, že by se měli držet poctivé domácí stravy, jako je kmínový chleba a utopence,jindy zase tvrdil, že vincentka je ten zaručený lék, příště to bylo chození naboso v lese, jindy zase zinek ukradený v práci. To se obměňovalo co týden, co týden ten pacient tvrdil, že z candidy se vyléčil právě díky tomu-kterému aktuálnímu receptu. Spousta lidí ho velmi rychle diagnostikovala jako pomatence a z dotyčného fóra ho vyprovodili... tady se usadil, na svoje výroky už je opatrnější, protože tady by ho za ně asi nikdo nepochválil, jen donekonečna omílá konspirační teorie, na které zdejší publikum velmi dobře slyší \":lol:\" všechno a všichni jsou špatní, on je ten dobrý.

Nemáte problém? Já taky ne, jenom do té doby, než mi ten psychopat nezačne vypisovat soukromé zprávy... Tak to dopadá, když člověk s nulovým soukromým životem propadne internetu...

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 12:41 pm 
Administrátor
Administrátor

Vševěd píše:
Candida je plíseň. Když se mi udělá plíseň na noze - chytnu ji ve veřejných sprchách a není na tom nic neobvyklého - budeme spolu dál žít v symbióze? Tak nějak si na sebe
zvykneme a budeme se mít rádi. Vy máte superimunitu, Vám se to stát nemůže, ale spoustě obyčejných lidí se to stalo. Candida je přece o symbióze. Hlavně se jí nesnažit
vymýtit nějakým krémem nebo sprejem! Bože chraň.

Já netvrdím, že se jí nemáte snažit vymýtit, akorát tvrdím, že se vám to standardním postupem medicíny patrně nepovede a to mě předpokládám na základě svých letitých osobních zkušeností asi nebudete vyvracet. Tvrdím, že je třeba se starat o vlastní imunitní systém, ne o nějakou kvasinku, která je evolučně dál a je zde právě proto, aby nás rozebrala, čili nekoná nic špatného, je to pouze její práce a tu koná až od určitého momentu, kdy si poškodíte acidobazickou rovnováhu, nic víc. Prostě si o rozebrání řeknete a pokud to pH srovnáte, přestane vás rozebírat a zase nic víc.

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 3:39 pm 

Vševěd píše:
Jojo, stačí se koupat v řece a prolévat kombuchovým čajem, a candida je pryč. Pane Jardo, vám nepřišlo nesmyslné ani doporučovat lidem nemocným s candidou, aby jedli čisté ovoce
bez tuku na kila a tvrdit, že se tím vyléčí. Petr 2 správně namítá, že člověk s dobrou imunitou nemá s candidou problém, ovšem člověk s dobrou imunitou se taky po léčbě candidy nepídí.
Tuto revoluční myšlenku vidím velmi často i u vás - člověk se správnou imunitou nemá problém s tím a oním. Ano, to je pravda - zdravý člověk není nemocný - to je opravdu na Nobelovu cenu.
Líbí se mi, že se tak shodnete s člověkem, který propaguje /tady ne, tady si dává pozor/ tradiční českou stravu v podobě uzenin ze supermarketu nacpaných éčkama k prasknutí, utopenců
a pečiva z pekáren. Toto je podle něho cesta k léčbě - co je smutné, že ji ten tupoun vydává za tzv. pravěkou stravu...

Vsevedovi odpovim jednoduse aby to pochopil: Jako mokvajici rana neni primarni pricinou rany, kvasinka neni primarni pricinou kandidozy. \":lol:\"

http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 3:50 pm 

sokol píše:
No tak to se v podstate shodneme. Stravou dodavane mineraly/vitaminy jsou samozrejme nejlepsi ale pri deficitu je potreba brat kde to jde. Me to z tech prispevku pripadlo, ze jste zasadne proti.

To sem rad ze alespon s nekym se shodnu. \":wink:\"

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 5:00 pm 

Jarda píše:
Já netvrdím, že se jí nemáte snažit vymýtit, akorát tvrdím, že se vám to standardním postupem medicíny patrně nepovede a to mě předpokládám na základě svých letitých osobních zkušeností asi nebudete vyvracet. Tvrdím, že je třeba se starat o vlastní imunitní systém, ne o nějakou kvasinku, která je evolučně dál a je zde právě proto, aby nás rozebrala, čili nekoná nic špatného, je to pouze její práce a tu koná až od určitého momentu, kdy si poškodíte acidobazickou rovnováhu, nic víc. Prostě si o rozebrání řeknete a pokud to pH srovnáte, přestane vás rozebírat a zase nic víc.

Zkuste přijmout jako fakt, že jako každý člověk není obdařen hudebním sluchem, výtvarným nadáním, výškou pro basketbal nebo talentem pro jazyky, stejně tak není každý jedinec nadán perfektním
zdravím. Některé kusy jsou prostě méně odolné, méně výkonné, méně zdravé. I když vyrovnáte PH, Bachovu Fugu a moll stejně nezahrajete /jestli víte jak to myslím/.

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 5:04 pm 

Petr 2 píše:
Vsevedovi odpovim jednoduse aby to pochopil: Jako mokvajici rana neni primarni pricinou rany, kvasinka neni primarni pricinou kandidozy. \":lol:\"

Když spadnu na kole a rozbiju si koleno - potom si ho nemá smysl obvazovat - protože primární příčina je pád na kole? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 5:40 pm 

Vševěd píše:
Když spadnu na kole a rozbiju si koleno - potom si ho nemá smysl obvazovat - protože primární příčina je pád na kole? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

Ne primarni pricina je ze si jouda a lezes na kolo kdyz na tom neumis. \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Jinak mam dojem ze mokvajici rany by se nemely ovazovat aby se nezaparovaly a aby mohly dychat a byt na svetle. Krvaceni hrozici vykravacenim proc ne ale povrchova odrenina se sama zaceli a tim ze bys ji ovazal tak ti akorat prischne obinadlo a pujde sundat bud pod vodou nebo strhnutim strupu. Vsevede je videt ze ani zakladnim vecem nerozumis, tohle zna i 5 lete dite.

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 6:03 pm 

Vidím, že chtít po debilovi, aby pochopil přirovnání je naivní, no nic... běž si notovat se Sokolem, tam jste naladěni na stejnou vlnovou délku, se mnou to asi neklapne \":roll:\"

PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2011 10:12 pm 
Administrátor
Administrátor

Vševěd píše:
Zkuste přijmout jako fakt, že jako každý člověk není obdařen hudebním sluchem, výtvarným nadáním, výškou pro basketbal nebo talentem pro jazyky, stejně tak není každý jedinec nadán perfektním
zdravím. Některé kusy jsou prostě méně odolné, méně výkonné, méně zdravé. I když vyrovnáte PH, Bachovu Fugu a moll stejně nezahrajete /jestli víte jak to myslím/.

To chápu, ale vy pochopte, že většina toho se dá při velkém úsilí naučit i když asi ne k té dokonalosti v jaké to dává přímo náš zřizovatel.

PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2011 6:59 am 

Dalsi clanek, vicemene nic noveho pod Sluncem, ale opakovat se to musi, jinak clovek zapomina co je dobre. Naprosto s tim souhlasim, mam podobne zkusenosti. Snad jen je dobre dodat, ze je dulezite jist jen s lidmi kteri te nijak nestresuji, ikdyz se tvari jako nejvetsi kamaradi a protoze takovych lidi muze byt malo a tezko se detekuji, je pro vylouceni rusivych vlivu lepsi jist osamote nebo jinak minimalizovat rusivy vliv nevychovanych jinak deprimovanych spolustravniku. Tot moje zivotni zkusenosti. Docela mi to trvalo dlouho na to prijit. \":roll:\" Neboli jinak receno u nekoho samota leci vsechno, proto se lide rozchazeji, rozvadeji a ziji samotarsky... \":lol:\"

http://www.celostnimedicina.cz/psychotoxiny.htm

PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2011 7:58 am 

Jarda píše:
To chápu, ale vy pochopte, že většina toho se dá při velkém úsilí naučit i když asi ne k té dokonalosti v jaké to dává přímo náš zřizovatel.

Pokud se narodíte s Downovým syndromem, můžete se učit jak chcete. péhá-nepéhá.

PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2011 8:01 am 

Petr 2 píše:
Dalsi clanek, vicemene nic noveho pod Sluncem, ale opakovat se to musi, jinak clovek zapomina co je dobre. Naprosto s tim souhlasim, mam podobne zkusenosti. Snad jen je dobre dodat, ze je dulezite jist jen s lidmi kteri te nijak nestresuji, ikdyz se tvari jako nejvetsi kamaradi a protoze takovych lidi muze byt malo a tezko se detekuji, je pro vylouceni rusivych vlivu lepsi jist osamote nebo jinak minimalizovat rusivy vliv nevychovanych jinak deprimovanych spolustravniku. Tot moje zivotni zkusenosti. Docela mi to trvalo dlouho na to prijit. \":roll:\" Neboli jinak receno u nekoho samota leci vsechno, proto se lide rozchazeji, rozvadeji a ziji samotarsky... \":lol:\"

Jojo, utopenec nejlíp chutná samotnýmu. V každém druhém příspěvku od tebe čtu o manipulaci, lidech co tě využívají /to bych rád věděl, k čemu ty se dáš využít:-)))) - to vypadá na slušnou paranoiu.

PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2011 8:23 am 
Administrátor
Administrátor

Petr 2 píše:

Zmíněný MUDr. Lebenhart je opravdu dobrý o tom není pochyb, ale je velice obtížné s ním komunikovat a je prakticky nedostupný.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 258 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]