sokol píše:
No kdyz jsem se propracoval na dren toho sdeleni, tak nevim, co presne vam vadi. Symbioza funguje opravdu vsude, slunce je treba (sam jsem se o tom presvedcil - nedostatek vitaminu D), neprehanet to s cistotou (nedavno jsem cetl clanek, kde sami lekari psali, ze nemaji potuchy z ceho vznikaji alergie, ale ze na vine casto budou prehnane uzkostlive matky, ktere vsechno desinfikuji, maji decko ve skleniku a to si pak nevybuduje odpovidajici imunitni system), dostat se do rovnovahy. Nemam problem.
Co mi vadí? Toto je jenom jeden z mnoha výplodů chorého mozku toho člověka. Můžu Vám zkopírovat jeho rady lidem s candidou, že by se měli držet poctivé domácí stravy, jako je kmínový chleba a utopence,jindy zase tvrdil, že vincentka je ten zaručený lék, příště to bylo chození naboso v lese, jindy zase zinek ukradený v práci. To se obměňovalo co týden, co týden ten pacient tvrdil, že z candidy se vyléčil právě díky tomu-kterému aktuálnímu receptu. Spousta lidí ho velmi rychle diagnostikovala jako pomatence a z dotyčného fóra ho vyprovodili... tady se usadil, na svoje výroky už je opatrnější, protože tady by ho za ně asi nikdo nepochválil, jen donekonečna omílá konspirační teorie, na které zdejší publikum velmi dobře slyší
všechno a všichni jsou špatní, on je ten dobrý.
Nemáte problém? Já taky ne, jenom do té doby, než mi ten psychopat nezačne vypisovat soukromé zprávy... Tak to dopadá, když člověk s nulovým soukromým životem propadne internetu...