kate píše:
Dobry den,
som na konci 4.tyzdna diety proti candide a znovu sa mi zhorsil stav, ekzemy, hlavne mokvavy-krvavy pri konecniku, afty, klby, busenie srdca, nespavost a hlavne zaludok - pazerak, nielen nafukuje, ale stale ho mam napnuty, velke krce, pali, cela sa trasiem v noci od bolesti v nadbrusku/predtym som vyse pol roka uzivala lieky na zapal pazeraka, ktore som teraz vysadila, kedze mi L-Glutamin pomohol, no teraz sa to znovu zhorsilo/. V prvych 2.tyzd.som mala to iste, ale s tym som aj ratala. V 3.tyzdni sa to zlepsilo a teraz sa vse znovu zhorsilo. Trapi ma hlavne ten ekzem pri konecniku a este viac zaludok-nadbrusko-pankreas. Neviem, ci to cele zhorsenie moze byt este kv.diete?? Alebo zaludok moze byt aj z ovela viac masa a salatu, ktore som doteraz malo jedla kvoli zapalu? AK ano, pomohli by mi traviacie enzymy? Alebo moze to byt aj kvoli kysel.kaprylovej v tabletkach/od f.Solgar/ alebo Citricidalu/vytazok z grepruitovych jadierok/ ktore tiez uzivam - ci nemozu byt silne?? Probiotika na noc uzivam a tiez na ocistu este zeleny il /psyllium ako vlakninu nemozem, mam nan alergiu/.
Zial neviem na koho sa obratit s tymito otazkami a nechcela by som urobit vacsiu skodu nez som mala. Dakujem!!
Klystýr,klystýr,klystýr,změna je vždy obrovská,léčení může trvat roky,je třeba vydržet a nepadat k starým zvykům.Na maso se vybodněte,podívejte se na trávící trakt masožravce a na náš,především na délku.
Diesel nejezdí na benzín a benzín na naftu.
Další věc je,že jako jediní savci na této planetě potraviny ničíme tepelně....