R.A.M.I.X píše:
OK. Děkuji. Musím si něco o ní načíst a pak do toho půjdu.
Včera jsem nárazově ujel 91 km (myslel jsem, že to bude míň) na kole. Až na bolesti kyčlí a trošku kloubů, které po pár kilometrech odezněly, mi začalo dost bolet srdce - cca 5 minut, jako kdyby odtama něco vycházelo/ čistilo. 3 minuty to trvalo, pak konec. Pak se mi už nic takového do konce nestalo. Přijel jsem domů a čekal jsem, že budu unaven a zmožen, ale nic takového se nekonalo. Existuje něco na posílení srdce a vůbec na prevenci? Nemám udělat očistu cév podle Cingroše?
Pobyt na čerstvém udělal své. Ovšem potom vše začalo na novo - hlava mě bolí a pocity nejsou ani za mák fajn. Ještě se chci zeptat na lupy na hlavě - cca 9 dní jedu více na syrové stravě, trošku i podvádím, ovšem je to zdaleka méně, než kdysi. Myslel jsem si, že když vynechám mouku atd. 5 bílých jedů, tak se to spraví. Lupy za začaly tvořit více a pod nimi je růžová kůže. Nevypadá to moc vábně. Jsou to taky kvasinky? Budu moc vděčný za odpověď.
První moment vždy potíže zdánlivě zhorší a pak se to zpravidla stabilizuje. Určit s jistotou takto na dálku, zda jde o kvasinky, není možné, to nepoznají ani při vyšetření ve špitále, ale je to vysoce pravděpodobné. Většinou první fáze bez cukru trvá tak 14 dní a pak si stav začne pomalu sedat, přičemž problémy ustupují. Ten srdeční stav neposoudím, ale na srdce většinou kvasinky moc velký vliv nemají, spíše ničí cévy.