Zorca píše:
Děkuji za odpověď. Já jsem chtěla vědět, jestli nevadí zároveň s tím céčkem vysoké dávky sody. Protože to většinou dávám 1:1 nebo 2:1. U doktorky jsem si chtěla nechat změřit B12. Byla ochotná, ale v laborce to neudělali s dodatkem, že je na to třeba jiný odběr a MUdr nevěděla jaký. Tak to musím pozjišťovat. Samotnou B12 neberu, pouze B complex forte od Genericy(1tbl.denně). Krom toho beru dopňky od Swansona: chelát.zinek(1x30mg), selen(1x200mg),E (1x200IU), D3 (obden 1x1000 IU), alfa lipoovou kyselinu(1x300mg), Q10 (1x120mg), práškové C (10g), hořčík(1x denně formou spreje). Piji 3l převařené vody a dělám šťávy, jak jsem psala výše. Také jsem byla u p.Wojnara na iriadiagnostiku a napsal mi čaj na imunitu ( směs z 50g kůra kondurango, 50g lapacho, 50g vilcacora, 50g kakos smrdutý, 50g jmelí bílé, 50g kopřiva a 50g květ měsíčku). to piju 3x denně. Kromě toho dělám patlanici, klystýr s urinou 1 x týdně. Začala jsem teď používat HCl, protože krkací test je stále 0. Ráno jsem se měřila pod jazykem: včera 36,4, dnes 36,8. Jím hodně ořechů, občas mák, teď jsem zařadila sezam, ale ty bílé krvinky jsou stále na spodní hranici. Co dělám špatně nebo co byste mi doporučil změnit, přidat, apod...? V úterý jdu na kolonoskopii, protože mi nemizne při ležení "to jelito" jak jsem psala dříve a doktorka chce mít jistotu, že je střevo v pořádku. Tak věřím, že bude, ale co to způsobuje nevím. Po kolonoskopii najedu na šanku a na očistu jater. Udělám u Vás objednávku (i pro sestru). Jaké množství epsomské soli je třeba objednat? Děkuji za zodpovězení mých dotazů a Váš čas.
Najděte si tu Sarku a je to tu vše popsáno, problém v tom není. Ty uvedené dávky doplňků jsou většinou s bídou udržovací, rozhodně nejsou léčebné, to si nastudujte a přidejte. Pokud se týká pití, tak nejvhodnější je živá voda a ten čaj je v pořádku, tím se nic pokazit nedá. HCl je správně, ale hodně ořechů už tak ne, to může vytvářet přebytek nestrávených bílkovin ve střevě, kde se pak tvoří falešná zásaditost, nad 8 pH a to je špatně, většinou pak stolice dost zapáchá čpavkem. To by samozřejmě na krvinky mělo zásadní vliv a zásadně je namnoží céčko a HCl ideálně braná nitrožilně, nicméně to vyžaduje odvahu a zručnost. Pokud by jste o ten postup stála, tak mě zavolejte a já vám to vysvětlím. Objednat si můžete jakékoliv množství, v tom problém nehledejte.