Dobrý den,
ráda bych se také podělila o mojí první zkušenost se šank prakšalanou
Vlastně už druhou, ta první byla neúspěšná, protože jsem vypila málo vody a až na těchto stránkách jsem zjistila, že jí musí být mnohem více.
Pít slanou vodu mi dělá trochu problém, ale zjistila jsem, že když jí piju z flašky místo ze skleničky, je to mnohem snesitelnější. Po asi dvou litrech slané vody, kdy voda úspěšně protekla do střev, už jsem nemohla. Břicho jsem měla plné vody, že jsem ani cvičit nemohla, a docela bolelo. Tak jsem čekala asi půl hodinky, přičemž jsem si občas prohmátla břicho, a konečně jsem mohla jít na wc a pak už to šlo ráz na ráz. První stolice tuhá, pak řidčí a pak už jen zakalená voda. Podle návodu jsem se po wc umyla a natřela olejem, ale konečník mě po nějaké době stejně bolel a pálil. Navíc jsem slanou vodu už nemohla ani cítit a byla mi dost zima, ačkoliv jsem byla normálně oblečená a zabalená v dece. Mohla to způsobit voda, která mi v lahvi už trošku vychladla?
Při posledním napití jsem si krásně vyčistila i žaludek, takže jsem alespoň zastavila sifon
ŠP jsem tedy ukončila dřív než jsem docílila vyloučení čisté vody. Útěchou mi bylo, že když jsem byla naposledy na wc, už to nesmrdělo
Tak snad jsem nic nepokazila a dočistím se zase příště.
Co se týče jídla, postupovala jsem podle návodu. Před chviličkou jsem dojídala poslední porci rýže s máslem a vařenou mrkví a upřímně se těším na jiné jídlo
Celé toto vlákno jsem neprošla, ale pochytila jsem, že druhý den (a ty následující) je nutné jíst čerstvé ovoce a zeleninu a vyhýbat se masu... zkrátka nastupovat pomalu běžný (ovšem zdravý) režim. Nebo jsou ještě nějaká speciální pravidla ohledně stravy v dalších dnech po ŠP?
Děkuji.