petr píše:
Dobrý den. Piju čerstvé ovocné a zeleninové šťávy. Vyrábím je pomocí výborné pomalootáčkové mašinky "Omega Juicer". Dělám kombinace různých druhů ovoce a zeleniny. U zeleninových šťáv používám často kombinaci mrkev, celer, petržel, červená řepa. A právě díky červené řepě mám moč zbarvenou do červena, což mě dost znepokojuje. Dočetl jsem se totiž u Malachova následující: "Vypijte 1-3 lžíce čerstvě vymačkané šťávy z červené řepy. Jestliže pak bude mít vaše moč rudou barvu, znamená to, že sliznice tlustého střeva přestaly správně plnit své funkce. Pokud řepná šťáva moč barví, pak uvedenými stěnami stejně snadno pronikají i toxiny a dochází k autointoxikaci.
Můžete mi napsat váš názor? Pokud toto tvrzení potvrdíte, jaké navrhujete řešení? Předem díky Petr.
V dubnu to budou 2roky co jsem změnil životosprávu. Přestal jíst maso a soustředil se na syrovou stravu,cca 70-80% za den.
V prví půlce roku jsem si všiml,že když večeřal řepu s čímkoliv, př.celozrný rohlík,tvarůžky, či pouze řepu a tvrdý sýr, pak jsem měl vždy 2až3 močení zbarvené do ruda,bronzova. Cca o 1/3roku později,kdy jsem vykonával ruzné očisty jako je Šankhaprakšaláná,klystýr a krátkodobé půsty se mi moč NEBARVÝ!!! A to mohu vypít i půl litru čisté řepové šťávy bez mrkve. Moč má normální zbarvení.
Test Malachova o propustnosti střeva v oné době taktéž četl a později při zlepšení mě velice posílilo v nový styl mého života.
Má něco do sebe.
Ps:Nyní jsem 6-tým dnem v 7-mi denní hladovce. Ne jako při půstě pouze o destil.vodě,ale přijímám čaje,mražrnou vodu,šťávy z ovoce a zeleniny. I dnes,když si dal 2řepy a cca 6mrkví což udělalo kolem 0,5litru šťávy,mám moč bez změn.
Pěkný den. Robert