cestin píše:
nějak se mi ta šanka nedaří. první pokus nedávno = po vypití litru a půl nic nevyšlo. druhý pokus, dnes: ráno normální defekace, pak kolem deváté litr a půl s himalájskou solí, zase nic. sažil jsem se tedy o klystýr, bohužel se mi nepodařilo dlouho udržet vodu v sobě, takže asi vylítla jen ta a sifon se nespustil. tak jsem do sebe nalil další litr a půl, po něm mě lehce natahovalo, ale hlavně už jsem byl tak plný, že jsem se prakticky nemohl hýbat, ani cvičit, musel jsem si lehnout. asi tak po hodině, kdy se to v břiše neskutečně převalovalo a sem tam odcházely větry, se mi konečně začalo chtít na onu místnost. kolik toho vyšlo, to netuším, ale všechno to určitě nebylo, břicho bylo pořád děsivě nafouklé, takže jsem ani nemohl pokračovat v pití vody, i když žízeň byla děsivá. pak jsem byl v průběhu asi dvou hodin na wc ještě 3x, břicho pomalu splasklo, ale i tak jsem vzhledem k předchozímu nafouknutí v pití slané vody už nepokračoval, jen do sebe dostal heřmánek, který ještě nevyšel. netušíte, co může být špatně ? je mi 33, jsem celkem štíhlé postavy, vita, s podílem vařených potravin, se stravuji asi 3 měsíce. klystýry se mi zatím taky moc nevedou, nevím, zdali mám špatný irigátor nebo jiný problém, většinou do sebe dostanu tak 2 decky vody a víc tam nechce vlézt.
taky se chci zeptat, při takto nedokončené šance je nutné sníst tu rýži nebo stačí jen nějaká střeva nepříliš dráždící potravina ?
a ještě jeden dotaz, mám podezření na kvasinku, ale chtěl bych občas zařadit očistný den, třeba jen jezení okurky nebo jen jablek. jsou ta jablka vzhledem ke kvasince vhodná ? nebo je dobré, i když se jedná o monodietu, k nim jíst česnek ?
předem díky.
Tak problém bych také viděl v těch kvasinkách a unaveném střevě, čili jednoznačně čistit a najet na protikvasinkovu stravu. Rozhodně jste měl pokračovat i přes značné potíže, protože důkladné vyčištění střeva by vám přineslo prakticky okamžitou úlevu. Ovoce bych patrně maximálně omezil, nebo zcela vynechal a uvidíte, co to udělá.