Vševěd píše:
Pravdu nemám, ale nějaký boty od Bosse ano:-)
Jen pro tvoji informaci: u zdravého člověka je cca poměr kvasinky vs prospěšné bakterie 10% vs 90%, u člověka umírajícího na rakovinu cca 90% vs 10%. Ale to už je opravdu hodně, hodně
špatné. Kdybys neměl žádné prospěšné bakterie ve střevech, tak bys byl asi už mrtvý. Jinak, jestli ty antimykotiky přijdou do střev zhora nebo zespodu je naprosto jedno, pokud se týče účinnosti.
Pokud se týká vyplavení prospěšných kolonií, potom je spodní způsob jednoznačně velmi nešetrný.
Kolego, co píšeš jsou jen teorie, ale skutečnost je taková, že pokud někdo trpí polysystémovou kandidózou, tak většinou nemá ve střevech prospěšné bakterie vůbec žádné, plíseň je prostě vytlačí. Když jsem tím byl zasažen nejvíc, dělali mi dvakrát rozbor ze stolice a nikdy tam prostě žádné prospěšné bakterie nenašli, vždy jen různé druhy plísní, převážně však candida albicans a bakterie E coli. Po prospěšných bakteriích nebyla v mém zažívacím traktu ani památka. Takže teorie, že člověk bez prospěšných bakterií by zemřel, jsou jen teorie. Je fakt, že jsem na tom byl zle, měl jsem únavový syndrom, deprese, padání vlasů, rozostřené vidění, suchou kůži po cleém těle, lupy ve vlasech i v obočí, nízký tlak, velmi špatné jaterní testy a nepravidelný srdeční tep.