matejicek píše:
Kokosák mi chutná, ale ne v takovém velkém množství. Saláty mám taky ráda, ale tři dny jsem měla problémy s trávením jako už hodně dlouho ne....něco bylo blbě....
Ještě jsem se chtěla zeptat, od těhotenství mám velké problémy s akné, zda se ty obrovské boule na obličeji zhruba týden před menses ještě dají nazvat akné a také vlasy mám do druhého dne úplně mastné. Bohužel jsem musela před 4 lety absolvovat hormonální terapii a po porodu císařem ještě jednu operaci, takže antb. Nejspíš mi něco hodně chybí, také jsem pila 2 kafe denně, takže jsem zakyselená, teď je to mnohem lepší po vysazení. Dodávám vápník, hořčík, zinek, jím zeleninu, ovoce jen grepy, citrony a kyselá jablka, mandle, ořechy, semínka, mák....poradíte co ještě s ohledem na kvasinky?
Ještě také - předpokládám, že nemohu nakazit syna nebo někoho?
Kvasinkou se nedá nakazit, tu má v sobě každý a záleží pouze na síle imunitního systému. Ten váš problém plyne ze střeva a špatné krve, vyzkoušejte nějaké krvečistící a fungicidní čaje, třeba Lapacho, nebo Vilcacoru a do stravy bych zařadil domácí kefír, nebo jogurt a kokosový tuk, cca 60 ml denně. Také nezkoumejte co ještě přidat, ale spíše se zamyslete, co se dá ubrat, myslím sacharidy ze stravy.