R.A.M.I.X píše:
:lol: Tak mám za sebou další tři očisty (11. , 12. a 13. očista) jater a psychika šla hodně nahoru. Bezprostředně po očistě jsem sice hodně na"ranej a dokáže mi udělat čáru přes rozpočet i opravdová prkotina, ale další den je vše OK. Při těchto očistách už ze mě šla jen černá voda a nějaký sajrajt. V sobotu jsem jedl ostropestřcovou kašičku, aby se játra dočistilo a ten bordel dostal ven ze střev. Připadá mi hodně že to pomáhá a já jsem ok. U 11.očisty jsem jel klasicky emulzi olej+citronová šťáva. U 12. a 13. jsem do té emluze přidal nadrcenou kůru břízy bělokoré - prý proti breberkám, že by mohly snadněji odejít. Po 12. očistě se hodně zhorši zrak a bylo to hodně i zřejmé, že se zrak zhoršuje. ve středu jsem asi kolem třetí hodiny odpolední mi nebylo dobře - točila se mi hlava, viděl jsem jenom jakoby středem oka, obraz na krajích zorného pole se jakoby točil dokola. Jsem si myslel, že někde spadnu, jak se mi točila hlava. Pak asi za hodinu vše přestalo, za očima se uvolnil takový nepříjemný tlak, viděl jsem ostřeji než předtím a začala mě bolet jen hlava (to jsem dlouho neměl). Po 13. očistě žádný takový stav nenastal.
Chtěl bych se zeptat, zda-li by se játra daly rychleji vyčistit pitím velkého množství mrkvové šťávy? Aspoň u Walkera jsem to tak četl. Zatím nemám vyřešenou kandidu, tak jestli bych kandidu ještě více nepodpořil a život mi neztěžovala ještě více, než je tomu teď. Ostropestřec jím i když nepravidelně. Ty oči chci řešit co nejrychleji. Dosti to dělá neplechu. Děkuji za odpověď
Tak při vylučování toxinů z jater se musí člověk připravit na takovéto stavy. Jde o nejhorší jedy, které jste kdykoliv v průběhu svého života nakumuloval a jejich vyplavení tělo solidně vyjeduje. S kandidou bych se asi do velkých dávek mrkve nepouštěl, to by nemuselo projít, funguje cokoliv s provitamínem, nebo přímo vitamínem A, tedy jakékoliv tmavě zelené lupení a třeba hodně ho obsahuje i rybí tuk a běžné máslo. Na játra a oči je dobrá schizandra čínská, kterou mám v nabídce, tak si to projděte, třeba vás zaujme a není problém ji poslat.