pisnicka12 píše:
No nevím nakolik to v tomto stavu zvládnu svou vůlí,nebo spíš "nevůlí" , ale chci to zkusit. Doktory to ani nezajímá, co člověk jí, jak s stravuje a když už nevědí co dál,pošlou člověka na psychiatrii, nebo ho mají za simulanta.
Doktoři vás utlumí antipsychotikama, antidepresivama, které mají fatální následky na psychiku, docela mě pobavilo, že u jistého antidepresiva aplikovaného na potlačení sebevražedných sklonů byly právě nežádoucí účinky možnost vyvolání sebevražedných sklonů. Nedávno tu byl na návštěvě p. Virapen, celkem zajímavé bylo jeho vyjádření k léku ziprexa ... . Všechny tyto "léky" mají hrozné vedlejší účinky, ale ty nejsou pro psychiatry prioritou, při např. schizofrenii je nutnější mít pacienta psychicky "zvládnutého", to že mu léky zkazí játra, ledviny, způsobí cukrovku vůbec neřeší, mnohdy se ani nedělá pořádné vyšetření - to je bohužel moje vlastní zkušenost s jistým schizofrenním člověkem. Jinak z mého pohledu jsou deprese zapříčiněny těžkými kovy, je potřeba vyčistit organizmus od těžkých kovů ( chelatuje jod, spirulina, chlorela, taurin, koriandr a česnek odstranují rtut z krve .....) zvláště přínosná je úprava stravy, alespon půl roku na ovoci - zelenině, štávy, čistící čaje, použití peroxidu také velmi hezky " čistí hlavu ". Nedávno jsem se dívala na funkci sleziny, jeden z odkazů zde:
http://pi-centrum.e-shoper.net/clanky/4 ... a-zaludek/Držím pěstičky, at máte sílu na zvládnutí, chce to jisté doplnky a očisty, které vám neuvěřitelně pomohou ...
Do začátku bych zcela určitě šla do bachovy květové esence zvané Rescue Remedy - krizová esence, kteřá řeší emotivní stavy, mám ji také doma a působí velmi dobře i na zvířata, pomáhá zvládat dokonce i fyzickou bolest ....
Moc a moc držím pěstičky a soucítím s vámi.