Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv říj 10, 2024 4:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon led 02, 2012 9:36 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28379
Bydliště: Poděbrady
sakul píše:
Mám jeden zajímavý poznatek ohledně Ph.

Jsem již více jak rok na silně zásadotvorné stravě doplněné zásaditými minerály. Cca rok měřím ph. Po celou dobu se ph drží v intencích 5-6,8, vyjímečně se dostane nad 7 po pár jídlech, které na mne působí extrazásaditě, nicméně poté klesá opět na hodnoty kolem 6 a to i po snězení okurky nebo vypití okurkové šťávy. Věc jsem dosud přičítal aktivní kvasince, která zakyseluje tělo nebo nedostatku HCL, které brzdí trávení.

Nyní jsem ale strávil 8 dní na horách.
První tři dny pouze grepové a zeleninové šťávy, žádné jídlo. Hodně chození po horách, klidné prostředí, meditace. Ph v rozmezí 7,2 - 7,7 po celý den. Ani ráno nešlo pod sedm

Další dva dny už jídlo ale relativně zdravá zásadotvorná strava. Stále docela dost pohybu a poklidný pobyt. Ph 7,5 - 8.

Poslední dva dny novoroční obžerství a alkohol. Dopřál jsem si vše, co jsem si většinu roku odpíral včetně dosti sladkostí. Ph bez ohledu na jídlo 7,5 - 8, ráno pokles mírně po sedm.

Během těchto osmi dní jsem překonal všechny své rekordy. Dosud jsem měl za celý rok nejvyšší ph 7,7, udržet jej celý den nad 7 se nepodařilo nikdy. Další dva kteří se mnou ph měřili měli velmi podobný průběh, přestože se jeden z nich výživou téměř nezaobírá. Ph se drželo vysoko i bez ohledu na množství alkoholu a kyslinotvorných jídel v příšerných kombinacích k závěru pobytu.

A nyní návrat do městského prostředí a pracovní reality. Přichází klasický stres všedního dne, pracovní tempo a bežné povinnosti všedního dne. Na rozdíl od hor ale opět přísný nájezd na protikvasinkovou a zásadotvornou stravu. Ráno ještě ph 7, odpoledne pokles na 6, poté až na 5,5 a to ihned po salátovém obědě.
Tedy návrat k tomu, co zažívám celý rok.

Závěr této zkušenosti pro mne tedy zatím je, že problém ph a kvasinky je velmi těžko řešitelný při pracovním vytížení jakém mám, při sedavém zaměstnání, které si dopřávám, při dýchání městského smogu a psychickém vypětí, které přináší množství denních povinností. Zdá se, že to mohu pít litry bio okurkové šťávy a všechno co jsem vyjmenoval stejně hodnoty ph srazí dolů a vytvoří prostředí pro růst kvasinky.

Zřejmě také proto se mi kvasinka neustále vrací. Po týdnech přísných diet a razantních opatření na čas mizí, poté při sebemenším dietním provinění se vrací v plné síle zpět.

Řešení? Asi odstěhovat se do hor nebo k moři, chovat stádo koz a nosit si dříví z lesa. Což zní jako ironická nadsázka, na druhou stranu tak žili celé generace před námi a můžu se právem domnívat, že problémy s ph nebo kvasinkou neřešily.

Velice zajímavá zkušenost, která pouze potvrzuje to, co zde hlásám a to, že stresovaný člověk je stále velice snadnou kořistí jakýchkoliv nemocí, kvasinky nevyjímaje. To vaše řešení by určitě fungovalo o tom nepochybuji, protože celé generace našich předků udržoval při dobrém zdraví soulad s přírodou, což je přesně to, co se nám rozhodně dělat nedaří. Dost pomohou postupy, které radí člen Zappy, ale nad přírodu není, také proto dost často zdůrazňuji, že nachodím mraky kilometrů. Třeba za loňský rok to přesáhlo 3000 km a nemohu si stěžovat, moje pracovní nasazení je opravdu výjimečné za což vděčím právě tomu chození.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 3:59 pm 
Offline

Registrován: ned lis 06, 2011 6:51 pm
Příspěvky: 10
Zdravím,
Už asi 14 den dělám klystýr s jablečným octem, docela se mi to daří(Kandida leze ven), ale mam problem.
Když si udělam klystyr večer před spaním druhý den nejdu na zachad zase až do večera a mam hnijici prdy ktere zabíjí \":-D\".
Když se mi nepodaří udělat klystýr daný den večer tak ho udělám obden.Asi by to nevadilo ale ja těch 48h nejdu na zachod a ta stolice(klystýrem) a pšouky smrdí hnilobou.
Co doplnit?

Díky moc!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 5:21 pm 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Sroll píše:
Ano...mas pravdu...asi mam uplne jiny pohled na vec. A proto nech si svuj pohled z knihy SVR pokud mozno jen pro sebe, protoze takovy pohled tady na tom foru nikomu v nicem nepomuze. Misto aby jsi jsem prinasel zpusoby, moznosti, zkusenosti, rady ohledne toho, jak lidem pomoci, tak se tu budes hloupe vyjadrovat ke zkusenostem mym. Uprimne by me zajimalo, kolika lidem tva vseobecna rada byla k necemu prospesna? A zda-li vubec se ti nekdo jiz ozval o pomoc pri reseni problemu? Predpokladam, ze by jsi se s clovekem v tisni nikam moc nepohnul. Vlastne ano...vtloukaval by jsi mu do hlavy ty svoje paradigmaticke myslenky. Na ty ti tady ale nemocni lide kaslou.

Prijde mi, ze jsi z te publikace asi trochu mimo. Ze tve nazory pravidla neuznavaji? A ty se divis? Vzdyt komu tim prospesej? Komu jsou takove informace dulezite k reseni jeho problemu? Verim, ze 99.9% nemocnych lidi tyto informace zkratka absolutne nic nerikaji.

Jaka zivnost? Ja mam (narozdil mozna od tebe) velmi dobre placene zamestnani.

Petre...tohle je zbytecne se s tebou dohadovat. Ty mas sve nazory, ja a ostatni sve. Nediv se, vetsina lidi zkratka nepristoupi na veskere tve nazory. A tebe nikdo nenuti pristupovat na ty me. Nerikam, ze v necem nemas pravdu, ale ceho je pro me moc, toho je moc.

Toto forum je pro lidi, kteri potrebuji pomoc...

Nevim asi mluvim cizim jazykem, ale mne se zda ze si nic z mych prispevku nepochopil. Precti si je prosim jeste jednou. Unavuje mne psat neustale dokola.
Opakuji uz asi po ste: u nekterych nemoci, ktere jsou dane chronickym poskozenim metabolismu (ale i akutni jsou defakto nerovnovaha v metabolismu a imunite), neni mozne prinest medikamentama okamzitou a trvalou pomoc pokud se clovek neumi sam zastavit a zapremyslet co dela dlouhodobe spatne, tento princip krasne rozebira Mudr. Jan Hnizdil v tom odkazu nebo v knize Mym marodum (kterou si muzes svete divse stahnout jako pirat zdarma, staci umet hledat \":)\") . Medikamenty a praskovani prekryvaji sekundarni problemy (varovne signaly tela) a neresi komplexni primarni priciny. Na tom jsem se shodl i s vehlasnym kardiologem v jedne verejne internetove diskuzi. Ten mi na moje uvahy odpovedel a muzu to sem nakopirovat ze mam pravdu ale ze lecba ktera prodlouzi zivot (coz se podle teorie pravdepodobnosti a kauzalit tezko prokazuje!) treba i o jen 10 let je pro pacienta prijatelna volba. Varovne signaly nevydava nemocne telo nahodou nebo nazdarbuh z nudy. maji ti rict blbe zastav se a premejslej co delas spatne. Clovek ktery nemoci leci (maskuje) praskovanim si v dlouhodobem horizontu zadelava na dalsi problemy a poruchy metabolismu i diky vedlejsim ucinkum ktere jsou u kazdeho ruzne a incidence kterou uvadi vyrobce je na zaklade jejich paradigmatu uplne jinde nez muze byt skutecnost. nedokonala statistika (dela ji totiz clovek) i metodika (dela ji totiz clovek) to ale umi dobre zaonacit. lekare to nemusi trapit ti si jedou na svem bodovem systemu a ne na tom ze by byl hodnocen za to ze se pacient trvale citi zdravy. Chci aby si lide uvedomili na jak chatrnych zakledech predpokladech moderni medicina stoji, ale to se neda pochopit jinak nez ze se clovek ohledne do minulosti a historie. Kde jsou nazorne priklady.

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 7:05 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Ano Petře, máš pravdu ve všem, hned co mi řekneš jednoho konkrétního člověka, kterému jsi svýma radama pomohl, začnu se ti klanět.
Zatím jsem nezaregistroval ani jednoho \":wink:\"

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 8:07 pm 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
[quote="Vševěd":1o1uiuyt]Ano Petře, máš pravdu ve všem, hned co mi řekneš jednoho konkrétního člověka, kterému jsi svýma radama pomohl, začnu se ti klanět.
Zatím jsem nezaregistroval ani jednoho \":wink:\"[/quote:1o1uiuyt]
To si myslis ty ja mam jine informace... \":wink:\" \":lol:\" asi mas spatne registry... \":lol:\"

ady jsem si dovolil trochu osvitit dotazem vazeneho pana profesora cerstveho drzitele "Profesor Petr Widimský získal Národní cenu za mimořádné vědecké výsledky. Vláda ocenila jeho intervenční léčbu akutního infarktu myokardu.":
Zkopirovano z:

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video:
http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 8:28 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28379
Bydliště: Poděbrady
Neo333 píše:
Zdravím,
Už asi 14 den dělám klystýr s jablečným octem, docela se mi to daří(Kandida leze ven), ale mam problem.
Když si udělam klystyr večer před spaním druhý den nejdu na zachad zase až do večera a mam hnijici prdy ktere zabíjí \":-D\".
Když se mi nepodaří udělat klystýr daný den večer tak ho udělám obden.Asi by to nevadilo ale ja těch 48h nejdu na zachod a ta stolice(klystýrem) a pšouky smrdí hnilobou.
Co doplnit?

Díky moc!

Snažte se dodat laktobacily, zvýšit dávku tuku a snížit bílkoviny, ty se při velké denní dávce nestráví a pak prdy excelentně páchnou sirným smradem, což se opravdu dýchat nedá a navíc to otráví celé tělo. Mimo to je dobré si překontrolovat stav jódu a hořčíku, to defekaci také silně ovlivňuje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 8:40 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Petr 2 píše:
Petr 2
10:28 Dobry den, fascinuje mne dnesni pokrok v alopaticke medicine, ale dovolil bych si par kritickych pohledu. Zdanlive to mozna s Vasim oborem nesouvisi ale zajimalo by mne jestli se zajimate krom sve specializace i o jine oblasti jako o homeostazu, metabolismus, dale DNA, RNA, mitochondrialni DNA a jeji poskozeni, mikrobiologii, symbioticke vztahy organismu v ekosystemu, dale historii vedy a vyzkumu, zajimalo by mne co si predstavite pod pojmem vedecky koncensus, nejistota mereni, vedecko-vyzkumne paradigma, dale psychosomatika. Jestli jste nekdy uvazoval nad evolucnimi pojmy jako adaptace, mutace, prirodni vyber, degenerace...
Jako inzenyr chemie jsem si vytribil po nekolika letech studia takovy nazor, ze to co moderni medicina leci neni povetsinou primarni pricina nemoci, neboli hybna sila celeho procesu. Je to celkem nakladna naprava ci maskovani sekundarnich zmen. Iluze.
Jaky mate na podobnou tematiku nezaujaty soukromy nazor?

Petr Widimský
10:37 Na to, abych se do hloubky zajímal o jiné oblasti vědy mi skutečně nezbývá čas. Souhlasím s Vámi v jedné věci: moderní medicína umí jen u mála chorob léčit skutečnou podstatu (příčinu, etiologii). To ale rozhodně neznamená, že léčba zaměřená na příznaky či rychlost postupu nemoci nemá smysl ! Jestliže u nějaké choroby medicína neumí zjistit (a odstranit) její pravou příčinu a přitom ale dokáže nemocnému prodloužit život o 10 let nebo ho zbavit utrpení z bolestí, je to jistě úspěšná léčba. Mám štěstí, že u toho, čím se zabývám (infarkty) příčinu známe (trombotický uzávěr věnčité tepny vyvolaný rupturou aterosklerotického plátu) a umíme ji odstranit (právě angioplastikou).

A z této odpovědi jsi usoudil, že s tebou souhlasí? No to mně poser:-)))

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 8:12 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Vševěd píše:
A z této odpovědi jsi usoudil, že s tebou souhlasí? No to mně poser:-)))

Souhlasil alespon v jedne veci, na to ty se ani nezmuzes...protoze tvoje diskutovani je zalozeno jen na jedne veci...klamat, ponizovat a delat si srandu z ostatnich... \":lol:\" \":lol:\" bohuzel si v tom nekdy docela chabej... je mi z tebe trapne... \":lol:\"

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 8:38 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Pro Srotlla muj dlouhodobe budovany nazor:
Takze jsem jen letmo zavital na http://www.borelioza.cz/cs/prevence/?
a opravdu zasnu nad tim obcanskym sduzeni...dole na strankach reklamy na produkty takze ucel stranek ani nechci domyslet...ale pokud nechapes muzu ti to nastinit...treba pochopis jak jsou v kapitalistickem svete krasne vykonstruovana paradigmata (viz. dalsi priklad paradigma klimaalarmismu \":)\") ) Az budu mit cas tak si tu jejich prevenci rad prectu a rozeberu slovo od slova myslenku od myslenky abys krasne videl jak to vnimam z pohledu meho paradigmatu. Zatim okomentuji jednu vec. Fulltextove jsem hledal v jejich prevenci klicove slovo "imunit" a naslo mi to jen toto spojeni.
"Lze to doporučit především pokud bylo přisáté delší dobu (víc jak 6 hodin), pocházelo z oblasti s vyšším výskytem nákazy, jste-li těhotná nebo máte sníženou imunitu, příp. cukrovku."

To je trochu malo protoze zver a jine organismy onemocni podle meho jen diky prave docasne nebo dlouhodobe snizene imunite...pak uz staci klidne jen kousnuti infekcnim komarem anebo i jina cesta nez zrovna pres srasne vyhlizejici a zakerne kliste, to se ale lidem kseftujicim na temto paradigmatu nelibi a tak desi reklamy jen a pouze klistaty a jejich obrovskymi makrosnimky z mikroskopu a pohadkou o jejich ukrutne sile a zakernosti. jen jedno zmineni o imunite hostitele neni to trochu malo...podle meho je to alfaomega a pokud ma mit prevence smysl melo by slovo imunita byt v kazde druhe vete. To jen tak na uvod.

Dale k serveru:
http://www.chlamydie.info/
Tesi mne ze uz si i tam vsimli ze na imunitu ma vliv slunecni zareni a ze je to komplexni problematika...imunita je na tom dost zavisla...protoze je to prirozena soucast ekosystemu v kterem se clovek vyvinul...nelze mu tuto prirozenou cast odebrat a myslet si ze to nebude mit zadny dopad...takze obdobne jako u predchoziho...je o o osobni imunite nic jineho na to nema vetsiho vlivu...

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 8:51 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
A ty dáváš odkazy na články od Hnízdila a Šáchy, kteří vedou svoji kliniku nebo ordinaci nebo co úplně zadarmo! Jsou to poustevníci a dělají to pro lidi zcela grátis!
\":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 9:03 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Petr 2 píše:
Souhlasil alespon v jedne veci, na to ty se ani nezmuzes...protoze tvoje diskutovani je zalozeno jen na jedne veci...klamat, ponizovat a delat si srandu z ostatnich... \":lol:\" \":lol:\" bohuzel si v tom nekdy docela chabej... je mi z tebe trapne... \":lol:\"

A tvoje diskutování je založeno na tom dávat odkazy na cizí názory, které donekonečna papouškuješ, vršení cizích slov na sebe, bez jakéhokoliv smyslu a abstraktních tlachů, které nikomu
nikdy nepomohly a napomůžou. A když už vidíš sám, že jsi akorát pro srandu králíkům, začneš doporučovat nějaké doktory, kteří jsou podle tebe dobří, ale v životě jsi u nich osobně nebyl.
Jak Sroll zmínil - tohle fórum je od toho, aby pomáhalo, podívej se třeba do topicu herpes - poradil jsem lysin - a ejhle, jsou tam minimálně dva lidi, kteří řekli, že se ho zbavili. Tomu já říkám
pomáhat... ne ty tvoje omílané blafy omílané donekonečna...

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 12:34 pm 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Vševěd píše:
A tvoje diskutování je založeno na tom dávat odkazy na cizí názory, které donekonečna papouškuješ, vršení cizích slov na sebe, bez jakéhokoliv smyslu a abstraktních tlachů, které nikomu
nikdy nepomohly a napomůžou. A když už vidíš sám, že jsi akorát pro srandu králíkům, začneš doporučovat nějaké doktory, kteří jsou podle tebe dobří, ale v životě jsi u nich osobně nebyl.
Jak Sroll zmínil - tohle fórum je od toho, aby pomáhalo, podívej se třeba do topicu herpes - poradil jsem lysin - a ejhle, jsou tam minimálně dva lidi, kteří řekli, že se ho zbavili. Tomu já říkám
pomáhat... ne ty tvoje omílané blafy omílané donekonečna...

lysin je ale prirozenou soucasti kolagenovych pojiv---nemusis sypat cisty a drahy lysin, staci popremejslet a dat si treba casto s chuti tlacenku nebo jitrnicku, vyvar...
rikas abstraktni tlachy...co je na tom abstraktniho to by mne zajimalo...bud teda konkretni a rekni? \":lol:\"

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 12:41 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Problém není v lysinu samotném, ale v poměru arginin/lysin, stačí sníst balení oříšků a člověk citlivý na herpes má problém, protože aby rovnováhu
vyrovnal musí sníst velké množství např. masa nebo vajec. Daleko elegantnější je dát si 2-5 gramů lysinu.
To ale není vůbec podstatné. Podstatné je, že jsem dal kvalifikovanou radu a někomu byla užitečná - a on se o tom následně zmínil. O tom ty si akorát
tak můžeš nechat zdát. Ještě jsem tu nečetl nikoho kdo by napsal - od té doby co se brodím trávou bosky mně opustily kvasinky. Asi se nic takového
nestalo.
Prostě a jednoduše - není tady nikdo, komu by tvoje žvásty byly nějak prospěšné. Spokojen? Je to dostatečně konkrétní? \":lol:\"

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 12:42 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
P.S. a doporučovat tlačenku na fóru o zdraví... to může jenom... teď si nemůžu vzpomenout... aha už vím: ^&(*&*%^%^*

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 8:31 pm 
Offline

Registrován: sob říj 02, 2010 10:19 pm
Příspěvky: 1106
Petře, součástí filozofie celostní medicíny a nového paradigmatu, o kterém mluvíš, je také práce s energií, její čerpání a směrování správným směrem a zároveň umírňování ega, čili i jeho umírněná prezentace.

Přestože se mohu ztotožnit s tvým pohledem na některé věci, to co tu předvádíš se Vševědem je demonstrací, že máš sice mnoho načteno, málo však z tohoto zatím převádíš do reality. Stejně jako je zbytečné trávit čas v čekárnách u doktorů, je zbytečné vést dlouhé a nesmyslné přestřelky, kde se evidentně nic neřeší a které nikomu nic nepřináší. V tomhle nejsi napřed ani o píď.

Viděl jsi někdy Hnízdila, že by vedl urputné debaty s napadáním druhých jen aby dokázal jak on je na výši a jak ten druhý je tupý? Samozřejmě že člověk jeho formátu a s jasným názorem, za kterým si stojí, tohle nemá zapotřebí. Zapotřebí toho má pouze nejisté ego, které se nabubřele předvádí, protože má strach že někdo prokoukne jak je trapné.

Nevím jestli stojíš o takovou reflexi, každopádně předávám tak jak cítím.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz