pv33 píše:
Kawasaky, kdyz jsem vydrzel 18 dni a byl jsem sice unaveny, ale zas ne tak moc, tak snad bylo travení zastavený? Kdyby ne, tak bych asi mel vetsi problemy?
Pil jsem filtrovanou vodu. Dik.
Jo, 10. den jsem byl vycerpany hodne, ale to jsem na chalupe vozil kolecka plna hliny po fosne na vuz traktoru. Asi bych toho mel dost i normalne, protoze jinak fyzicky nic nedelam.
Presne jak pisete, pokud jste vydrzel 18 dnu a nebyl jste az nejak moc unaveny, tak jste to zastavene mel. Tam je zasadni ten prechod mezi 3. a 4. dnem a sledovat energeticky rozdil mezi tema 2ma dny. Pokud budete 5. den rano opravdu hodne unavenejsi, jak 3. den, tak se traveni nezastavilo a opravdu bezpodminecny start.
Kdyby se vam nezastavilo traveni behem 18ti dnu, tak jsem celkem presvedcen, ze byste uz nebyl mezi zivymi, znam osobne 2 lidi, kteri to nemeli zastavene a vydrzeli 5-7 dnu "pustovat" a z toho jeden clovek zkolaboval a skoncil v nemocnici a druhy k tomu moc daleko nemel.
Pokud jste 10. den fyzicky hodne fyzicky pracoval, tak je to normalni, telo je prece jen v jinem, nez beznem modu, kazdopadne fyzicky doporucuji delat tak, jak vam to bude delat dobre a nic se nema prehanet-viz. moje fyzicka cinnost okolo 30. dne
Ta voda je velice osemetna vec, jedina 100% je destilka, cokoliv jineho muze byt ok, ale zaroven je to risk, ze to ok byt nemusi-proto u delsich pustu bych si osobne nikdy nedovolil jit do neceho jineho, nez do destilky(kterou vicemene piju uz vic, jak rok a citim se skvele, zadne nove zdravotni problemy, jen jejich odstranovani).
Na tomto miste je nutne zduraznit, ze
pokud udelate zasadni chybu u delsiho pustu(7+), tak vas to nemusi stat jenom zdravi, ale muzete pri tom klidne i umrit, ta linie mezi zivotem a smrti je u dlouhych pustu velice tenka, nastesti je jen par zasadnich pravidel, ktere je nutne dodrzet, zbytek jsou uz jen doporuceni a spousta mene dulezitych veci je uz silne individualnich. Klidne to berte jako straseni, protoze zde opravdu uz muze jit o zivot, neni to jako jit si koupit rohliky, toto rikam s naprostou vaznosti.
Pokud se hodlate pustit do pustu delsiho, jak 7 dnu, tak si bezpodminecne prostudujte ty zdroje co jsem uvadel a na nejasnosti se me klidne ptejte, hodne me bavi se o vedomosti podelit, protoze prece jen v beznem zivote to zrovna kazdeho druheho nezajima a me tesi, ze muzu ostatnim pomoct, protoze toto je opravdu vec, ktera ma smysl v dnesnim svete a to jako jedna z mala