Harison píše:
Dobrý deň sa praje. chcem sa opýtať na dávkovanie MMS. Od nového roku držím prísnu protikandidovú dietu. Zelenina, sem tam mäso, 20-50g orieškov, varená pohanka a proso, rôzne oleje a masť. Ďalej cibuľa, cesnak, zázvor, chren, kyslá kapusta, kefír, bryndza zo salaša, patlanina, kokos, kokosový olej, škorica, Hymalajska soľ, oregano. Pijem čaj lapaco 1-2 L, citricidal 10 kv. v 1L, candimis 3x 2 kv., kys. kaprilová 2x 1 tabletu, C vit 3000 mg, zinok, selen, horčík, b komplex, E vit 400, koloidné striebro, jod, psyllium, 2x 10ks lepikol, 2x zomletú kapucínku, ostropestrec. Zajtra si idem na poštu pre MMS a MMS2. Zatiaľ používam klystír s MMS v 1L čerstvej a odparenej urine, začal som od 1 kvapky, už som na 8 kvapkách. Do koľko kvapiek môžem ísť a ako dlho? Ako mám použiť MMS2? Čo by ste mi ešte odporučili a ako dlho mam dietu držať bez ovocia? Môžem držať každé dva týždne urino pôst aj bez hore uvedených ,,medikamentov,,? Dakujem za odpoveď.
MMS má zde svoje vlákno, kde najdete odpovědi na vaše dotazy. Jinak, dá se brát dlouhodobě, ale každý večer dvě hodiny po poslední dávce musíte dát velkou dávku céčka, pro oživení bílých krvinek. Bezsacharidová dieta se dá držet dlouhodobě a někdo na ní jede větší část života, což není problém. Urinové hladovění je velice silný prostředek a jednoznačně se drží bez dopování medikamenty.