Xion píše:
Tak, pomaly prijde cas T a idem vyskusat MMS i ja. Jarda, chcem sa s Vami poradit, ohladne vhodnosti kury, ktoru som si naplanoval na cca mesiac. Keby som bral len kvapky, tak asi viem, ako si to naplanovat, ale ja by som rad pravidelne aj kupel, a prave s tym mam ten problem.
Prvy den zacnem 2 kvapkami, jedna rano, druha vecer.
Druhy den, 4 kvapky, rozdelene v priebehu dna.
Treti den, 6 kvapiek, po jednej cely den s odstupom cca 2-3 hodiny.
Stvrty den, 8 kvapiek po cely den, kazde 2 hodiny.
Dalsie dni pridavat po 2 kvapkach, vzdy najprv na rano a vecer, a postupne ich pridavat k tym davkam pocas dna.
Ako s kupelmi? Daju sa kazdy den? Doporucuje sa zacat s miernejsim kupelom a postupne sa dostat az na ten doporuceny (1/5 polievkova lyzica). Kedy lepsie, rano ci vecer?
Kde je rozumne maximum kury, na tych 30 kvapkach rozdelenych pocas dna (napriklad 6x5 kvapiek). Nieje lepsie ist chvilu aj podla stareho receptu, teda 2x vyssia davka kvapiek? Mozno take narazove vlny zase zabijaju ine parazity, oproti stalemu prisunu mensich vln.
To zamýšlené dávkování je v pořádku, ale s koupelemi to nemá mnoho společného, ty se dají klidně dělat souběžně, jako třeba čištění zubů. Koupele jsou vhodné vždy večer, jednak se po nich člověk dost potí, což v průběhu dne není zrovna vhodné, poté se dostaví celková únava a dobře se tedy spí, to také není v průběhu dne ideální. Zpočátku si párkrát vyzkoušejte dávku 30 aktivovaných kapek do koupele a postupně přejděte na 50 aktivovaných kapek. Toto množství běžně používám a je to zcela vyhovující.
Rozumné maximum, to je otázka, to je velice individuální a naplánovat se to nedá, já jsem již při první kůře vystoupal až na 48 kapek v průběhu dne rovnoměrně rozdělených a na závěr procedury jsem si vyzkoušel 3x15 kapek během hodiny. Nic se nestalo, ale je to docela dost, nyní to občas protočím jako týdenní kůru, kterou začínám v pondělí na 6 kapkách a končím v neděli 20 kapkami 2x za sebou během hodiny. Tímto postupem zajistíte jak dlouhodobost, tak maximálně tvrdé dávkování během jedné kůry.