pv33 píše:
Pavel Veselý píše:
Ahoj!
Chtěl bych pomoc s překladem této stránky
http://www.cancerchecklist.com/regenera ... ation.html .Hlavně s odstavcem - Structure of red blood cells. Google mi to přeložil tak že pro červené krvinky je nejdůležitějším tukem ghí a nebo slunečnicový olej a naopak docela zatracují sirnou patlaninu a olivový olej což mě docela zaráží-zdůvodňují to tak že červená krvinka si z ghí udělá pevnější membránu a je kulatější a odolnější vůči parazitům.
Píšu to sem proto že jsem si doma pod mikroskopem objevil v krvi parazity a ještě navíc rouleau tedy slepení krvinek(s tím mi poradil pan Jarda).Tak jsem nasadil trojčátko a chci to těm krvinkám co nejvíc usnadnit tak mě zajímá ten tuk.Prý nastávázlepšení už během 3 dnů.
Pavle, existuji spousty stranek, ktere pomlouvaji jakoukoliv alternativu. Napr na
http://www.quackwatch.com/ maji vsechny metody podle abecedy a u vsech uvadeji, ze zadne ucinky nebyly prokazane a ze je tam i riziko. Pokud to chces mit v cestine, tak se muzes podivat na sisyfos.cz.
Budwigova badala nad svou metodou 40 let, coz nakonec tak dulezite neni. Ale vylecila s tim spoustu rakovin a dalsich nemoci a navic se tim lidi dal leceji sami. Sleduju forum
http://health.groups.yahoo.com/group/FlaxSeedOil2, kde jsou presna doporuceni jak lecbu provadet a jsou tam uvadene pribehy vic nez 150 vyleceni vsech moznych rakovin a dalsich nemoci. V mnoha pripadech pripadech jsou tam i kontakty na ty vylecene a lze s nimi pokecat a dozvedet se detaily. V jednom pripade jsem to udelal a oprvdu to fungovalo, prohodili jsme 5 mailu a overil jsem si, ze za tim vylecenim se skryva skutecna osoba a neni to vymysl. Nicmene Dieta B neni pouze patlanice, pri nejmensim stejne dulezite je co zakazuje, napriklad zivocisne bilkoviny a tuky
.
Na tech strankach co uvadis se nepise ani o jednom vyleceni cehokoliv. To, ze jeho napad je lepsi, zduvodnuje tvarem cervenych krvinek. Pokud by to dolozil i vysledky lecby, tak to muze byt zajimave, ale to tam chybi. Nicmene treba je to zacatek noveho smeru lecby. Takze je dobre, ze to vyzkousis.
Ona tam spíš porovnává účinek na zkvalitnění červených krvinek co se týče stavby jejich membrán a následné větší odolnosti vůči parazitům.
Zkoumám ty stránky teď kompletně a hrozně se mi líbí.Vznikly v roce 2006 tedy jsou o dva roky starší než Jardovi ale píše se tam v postatě to samé(ph,paraziti,organická strava,očisty,HCL) a všechny svoje teorie má potvrzené podle sledování krve pod mikroskopem.Má tam i odkazy na Clarkovou,Malachova i na Budwig a Breuse.Ta ženská je hrozně ovlivněná východní medicínou a ajurvedou a líbí se mi na tom její přístup-Tvrdí že každý si při prevenci nebo léčení musí najít svojí cestu-někomu zabírají půsty,někom Breusova dieta,někomu Buswig dieta,někomu vitastrava,každý si musí ozkoušet co mu sedí a co pomáhá.
Třeba ve stravování je hodně tolerantní a píše tam že strava musí být čistá(bez eček a chemie),nejlépe bezmasá,ale připravená tak aby chutnala a přinášela potěšení a uspokojení(pro jednoho to bude syrová strava a pro jiného zase dokonale uvařená a dobře okořeněná-v podstatě ajurveda).
Dál se mi líbí co píše o parazitech a plísních-při trojčátku většinou paraziti zemřou už během prvního a druhého dne a pak už je vše na bakteriích rozkládajících mrtvé parazity a na bílých krvinkách(nejkrizovější by měl být 6 den po útoku trojčátkem).Takže pro hodně zanesené lidi není moc vhodné držet trojčátko tři týdny ale spíše každý týden 2 dny intenzivního útoku a pak čistit vylučování a podporovat bílé krvinky a takto to opakovat až do úplného vymizení parazitů a pak jet udržovací program(jinak můžou hrozit herxeimry,chřipky,total detox).Porovnávala dokonce účinek antiparazitik(léků) a bylin na hodně napadených zvířatech(lamách) a ty prý vždy po použití léku zemřeli na otravu mrtvými parazity kdežto po použití bylin nikdy.
Já osobně jsem si z těch stránek vzal spoustu ponaučení a mám teď konečně docela jasno jak detoxikace a následné uzdravování funguje.
Jinak já osobně jsem si zatím vzal toto:Budu dělat trojčátko co týden po dobu dvou dní dokud budou paraziti,v mezičase budu užívat hodně vit. C,HCL a bylinu Kozinec blanitý(všechno to nabuzuje bílé krvinky),začnu si dělat pravidelně mix čaje lapacho,vilcacora,lichořeřišnice protože pracuju v prostředí plném plísní,alespoň po dobu tohoto čištění se budu snažit mít PH v pořádku abych ulehčil práci bílým krvinkám.
Docela velkou míru dává i následné regeneraci po těchto detoxikacích kdy používá hlavně plody goji,ostropestřec(pro úplnou regeneraci jater a krve doporučuje ostropestřec a goji užívat minimálně po dobu dvou let) a jiné byliny.Když budu mít čas tak sem hodím nějaké recepty co tam popisuje.Jinak z jejích stránek je další zajímavý odkaz co se týče výživy a bylin
http://www.kitchendoctor.com/