dafa píše:
Dobry den,
tak jsem i ja poprve provedl ocistu jater dle navodu na techto strankach. Vse probehlo jako po masle. Prvni prujem jiz 30min po poziti prvni davky epsomske soli. Az k vypiti oleje s citronem cca 8x sezeni na wc. Chut epsomky horka, ale zadny problem s vypitim jsem nemel. To olej s citronem jsem daval na vicekrat. Najednou se mi to nepovedlo. Pro nezkuseneho je to dost silne. Kazdopadne i tuto pochutinu jsem behem max. 2 minut vypil. Pak jsem si sel lehnout s termo polstarem na pravem boku a celou noc jsem nebyl na wc. Pouze jsem se v pulce noci probudil s mirnou nevolnosti zaludku, ale nic zasadniho. Po takove davce (ctyri citrony + olej) bych se spis divil kdyby mi trochu tezko nebylo.
Rano po vypiti treti epsomky uz se to opet rozjelo. Prvni navsteva WC a vyletelo odhadem ke 100ks ruznych drobku (zelenych, okrovych) s nichz nejvetsi mel cca 1cm. S kazdou dalsi navstevou WC jich bylo stale mene a mene. Kazdopadne mezi 7-9 jsem byl v podstate temer porad na wc. Po posledni epsomce jsem prolil hrdlem jeste 1,5l vody.
Ted je 15hod. Citim se jiz fit, dal jsem mensi obed a premyslim, ze napoprve to nebylo asi tak spatne i vzhledem k tomu, ze tusim za dva dny je uplnek, tedy naprosto nevhodna doba. jenze kdo si dnes muze dovolit to delat presne jak si preje Mesic, ze. Ten nam bohuzel vyplatu nedava.
Jeste doplnim, ze kolem poledniho jsem s ananasovou stavou poslal do utrob 2tbl psyllium pro kompletni zastaveni prujmoveho stavu. Nevim zda jsem to udelal tak dobre, ale mel jsem pocit, ze to udelat mam, tak jsem to udelal. a kolem 14hod jsem pridal 2tbl chlorella + 4tbl lactobacillus.
Nevim zda dam tuto akci 6x za prvni rok, ale zkusim. Zase takovy zazitek pro caste opakovani to neni.
Mam jen jeden dotaz: Ocistu jsem udelal v dobe kdy me palil konecnik. Neprijemny stav, ktery se u mne obcas vyskytuje. Prujmova cast terapie je pak trochu ocistec. Nyni po ociste konecnik stale pali (tedy pouze po potrebe - jinak ne). Mam zkusenost, ze pouzivanim psyllia to prejde. Zkousel jsem vsak ted v posledni dobe misto psyllia i zeleny jil a ten mi prave nejak nedelal dobre. Vratim se zpet k psylliu.
Nevite co ono paleni konecniku muze zpusobovat? breberky, prekyseleni, ...??? Jen dodavam, ze bojuji jiz nejakou dobu s ekzemem na nartu nohou. Uz treti mesic se toho nemohu zbavit. Prestal jsem jist temer jakekoliv cukry krome ovoce, prestal jsem v dobe kdy se mi ekzem objevil kourit a obecne se ted stravuji a ziji zdraveji. Zatim vsak nic nepomaha. problemy s ekzemem jsem mel s prestavkami uz od cca 15let. STale stejne misto. Narty nohou + ted se ve vetsi mire pridaly i podkoleni jamky. Na jinych mistech jsem ekzem nikdy nemel.
Dekuji
Konečník pálí od velké kyselosti, což při kůře kulminuje a pálení může být opravdu nepříjemné. Základ je upravit kyselost a obnovit laktobacily ve střevě, tak místo psyllia vyzkoušejte Lepicol. Jinak ten ekzém je od plesnivé krve, čili celkově se snažte řešit hlavně kadění a krev.