Ja som už mal počas prvého kola biele vlákna candidy v záchode a to sa mi nepodarilo ani na tej najprísnejšej diéte a to podotýkam pri jedení koláčov, haha. Zatiaľ si užívam maškrty. Ja som začal DMSA po 3 mesiacoch až. Hnačky poznám, mne prestali po vybratí, tak isto sa mi aj lepšie trávilo, to už som kdesi spomínal. Ale u mňa to nie je len o candide, mňa bolia aj ruky strašne (CTS), alergia na peľ. Tieto veci by som rád poriešil cheláciou. Uvidíme ako to pôjde. Ako hovorím cítim sa fajn a žerem koláče... Ja idem 7 dní DMSA 25mg každé 4 hodiny a potom 7 pauza. Hlava a krk ma strašne bolí a cítim sa ako pripitý, ale aspoň konečne viem, že sa veci v mojom tele riešia. ALA si môžeš dať až po 3 mesiacoch. Pozor na to! Tiež som si predtým dal protokol podľa dr. clark a 7 krát flushol pečeň
) A už sa mi aj čistí pokožka od akné a nemusím byť ani RAW... Aby som to zhrnul candida a akné super. CTS a alergia uvidíme... Ja sa chystám ešte len na ALA. A to som bol na bezsacharidovej diéte len o zelenine alebo potom čisto mäso všelijako. Vždy mi bolo lepšie to je jasné, aj akné sa nerobilo, ale to boli pre mňa len dočasné riešenia.
Beriem apple pectin, psyllium, charcoal activated na absorbovanie(k tomu 5 litrov čistej vody), lecithin(osobne by som ho skúsil strašne motanice mám z neho keď ho spolu s DMSA beriem), probiotiká, B, C, D3, E, silymarin na pečeň nech to lepšie fičí a počas pauzy reminalizujem telo poriadne, odporúčam najmä jód a selén extra dávky, keďže to na seba viaže ortuť. Nič proti candide, ani žiadna diéta. Mám za sebou len DRUHÉ kolo a je to pre mňa po tých diétach absolutný zázrak. A to aj hlavne pre to, že väčšine ľudí sa candida zhorší lebo začne v tele víriť ortuť. No neviem asi som celý nejaký čudný, haha. Nechcel som sem ešte moc písať o mojom stave lebo mesiac na protokole je veľmi máličko na závery a ešte sa to môže kľudne zvrtnúť, ale tak zatiaľ sa mám teda takto. A to som sem chcel neskôr dať svoj srdcevrúci príbeh o tom ako som vyriešil 4 svoje zdravotné problémy cheláciou a si mi to teraz pokazil. No pekne... hahaha Inak som mal tiež 2 plomby a mal som ich 8 rokov lol, tuniak bola moja najobľubenejšia maškrta a vakcíny, čo si budeme hovoriť, každú pičovinu do mňa pichali. Určite daj echo,som zvedavý či ma prekonáš
Teraz trocha aj ľutujem, že mi to trvalo nejaký ten rok kým som si dal preč amalgám, hlavne asi kvôli tomu, že to je také radikálne riešenie a každý ťa ubezpečuje aké je to nezávadné, že to sa neuvoľňuje, blablabla... Ja DEBIL.
Dobrá rada na záver: Nech ti potom dajú kofferdamm na ústa aby si náhodou od zubárky neodišiel ako autista...
Můžeš sem napsat co ti dali do zubů místo amalgámu?A kolik tě to stálo?Já má cca 10 výplní a plánuju je postupně taky vyměnit,ale nevim jestli mě to nezruinuje.
Pak jestli by si sem nedal odkaz zda jsi ty chelační věci koupil v ČR nebo SR-nebo klidně soukromou zprávou,až se dám dohromady co se týče krve tak bych tohle taky podstoupil.