ivanazarecka píše:
Dobrý den,jsem žena 39 let mám 4 děti a potřebuji poradu ohledně zdraví mám neustále různé zdrav problémy. Trápí mě bolesti kloubů,různé záněty a neustálá únava často jsem malátná.Lékař mě stále ujištuje že krev je v normě.Tak se snažím problém řešit sama.Ráno piju mladý ječmen jím lněné semínko a různé zeleninové štávy ,provádím derivační koupele a výplach dutin přesličkou.Nevim co více dělat protože nevidím zlepšení.Prosím o vaši radu ,děkuji Iva
Není možné, aby se Váš stav nezlepšoval, budete-li poctivě studovat tento Jardův web a následovat zdejší rady a doporučení. Tělo se totiž očišťuje samo, kdykoli k tomu má možnosti, to je fakt,který funguje u každého.
To žel znamená, že děláte málo nebo nepsrávně.
Základem je pravidelná defekace (nejlépe po každém jídle) a odkyselení organismu. Měříte si pH, abyste znala jeho průběh během dne? Obtíže, které jste zmínila, mohou znamenat překyselení a také candidu. Mladý ječmen ráno je v pořádku. Lněné semínko jíte jak - celé, mleté... pokud celé, skoro vyhazujete peníze; pokud mleté, OK, ale jíst ihned, protože rychle oxiduje. Jestli to vydržíte, dopoledne nejezte nejlépe nic, jen pijte čistou vodu (pokud nevydržíte, tak dopoledne pouze ovoce či ovocné ščávy). Teprve v poledne či později dejte syrovou (enzymaticky živou) stravu. Nezapomínejte na rekreační sport na zdravém vzduchu, spálíte tak cukry, dodáte buňkám kyslík, rozproudíte krev... radit Vám by znamenalo opsat čtvrtinu tohoto fóra, tak se řádně začtěte, najdete tu mnoho cenných informací.
Jo a zmínka o 4 dětech. To je krásné, děti jsou kořením života, jen ale jestli je vedete k samostatnosti a neděláte všechno sama, to byste pak měla "těžkou zátěž na zádech", to jest - nezapomínejte ani na svoji psychiku a veďte domácnost tak, abyste měla čas i sama na sebe.