phoenix píše:
no ja momentalne robim sanku a stale nic. uz sa hodinu a pol nalievam vodou a niekolkokrat som bola mocit, no stolica nikde. mam pocit akoby sa mi ta slana voda vstrebavala - je to mozne? 2x som uz mala take slabe nutkanie, akoby uz chcela stolica prist no nakoniec nic. vypila som uz vyse 2l vody a robim aj cviky, no mam pocit ze ta voda vo mne mizne (ale z brucha mam riadny balon)
Tak to se voda ve střevech vstřebala, prošla játry a v podobě moči ti dala sbohem. Předpokládám, žes použila epsomskou sůl a tělo má tak velkej deficit hořčíku, že ho tělo radši vstřebalo než aby hořečnatou sůl považovalo za jed, kterej je nutnej co nejrychlejc dostat z těla. Je potřeba začít doplňovat minerály. Doporučuju prostudovat.
Mně se stalo něco podobnýho. Vypil sem 1,5 litru a dlouho se nic nedělo, tak sem vyzkoušel i nějaký cviky. Tak sem vypil další litr a půl a pořád nic. To už sem v oblasti břicha cítil dost velkej tlak. Říkal sem si, že teď už to bude buď a nebo, a tak sem ještě trošku vody vypil. Asi něco mezi čtvrt a půl litrem. Už to do mě moc nešlo. Po čtvrt hodině sem to zopakoval a pití slaný vody sem zakončil očistou žaludku
Ne že by mi epsomka s vodou přišla nějak hnusná, ale žaludku už se zřejmě nelíbila. Sifon se nespustil, ale asi půl dne sem měl průjem, takže se nevstřebalo všechno. Taky po tom co sem toho vypil...
Pro kvasinkáře: 20 března (dva dny před černým měsícem/novem) chci vyzkoušet šanku s avokádem a případně s přepuštěným máslem v průběhu protikvasinkový diety. Dám vědět, jak experiment dopadne. V avokádu je tuků celých 20 %, cukry skoro žádný a je dost sytý a chutný. Rozhodně lepší než rozvařená rýže s máslem. Konzistence mi nevadila, ale celý mi to přišlo podivně mastný a bez chuti. Pozdějc sem už máslo přikusoval, což sem snášel líp.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!