[quote="winteer":1oyyrwq5]Ahoj, tak se hlásím z 3. dne návratovky po 7-čce. Mám takový problém, poslední dny půstu byly celkem v pohodě, energie už ubývalo, ale dalo se. Ale od 1. dne návratovky i přesto, že jí držím předpisově, neboli následovně:
1. den hrst napařeného květáku s paprikou
2. den to samé + při prvním hladu někdy odpoledne napařený ledový salát a mrkev (opět hrst)
3. den ráno napařená mrkev s ledovým salátem, kolem oběda syrový zel. salát (ledový salát, rajče, paprika, ředkvička), odpoledne další troška, večer v podstatě to samé. Opravdu jím až když mám hlad
mě trápí jakási svalová slabost, cítím že svaly na rukou a nohou nemají vůbec sílu, dost špatně se mi chodí do schodů, v MHD cítím po chvíli ruku, když se držím, opravdu zvláštní. Čím by to mohlo být? Co dělat jinak?
Další věcí, která mě zajímá, je jídlo řekněme 5. den návratovky. I když se obecně pečivo nedoporučuje, přivodil bych si problémy zakousnutím celozrnného kousku k salátu? Případně doplnít salát bílým jogurtem?
Díky moc, mějte se.[/quote:1oyyrwq5]
Na tyto otázky (a mnohé další) jsem našel odpovědi ve dvou brožurách :
http://knihy.abz.cz/prodej/na-jedalnom-listku-post (cz verze asi už vyprodali) a
Naposledy upravil Anonymous dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 1 |
gA== |