Dobrý den, potřebovala bych zkonzultovat/ujistit se, že nedělám nějakou fatální chybu. Mám letité problémy, které jsem pomíjela s tím, že to má skoro každý (lehká pylová alergie, v posledních letech téměř bez problémů, vyprazdńování tak 1x za den až obden, momentálně velmi špatné po najetí protikvasinkové diety, poslední roky často vypadávání vlasů - sváděla jsem na poporodní běžný průběh, rozmazané vidění, někdy dásně zarudlé a mírně ustupující a pak zase ok, strije, popraskané žilky, křečové žíly, suché ruce, zarudlé bělmo a hlavně jsem před rokem a půl zjistila, že mám opravdu hodně zvýšené jaterní testy pohybují se od 4,5 alt a vyšší i ast pak se snižuje až do normy). Zdravěji jsem se začla stravovat je to tak 4 roky, zkusila jsem vypustit mléčné, lepek, přešla na půl roku na macrobiotiku, zhubla, ale na kojenou dceru, která ve 3 měsících začla trpět na koliky, pěnivou hlenovitou stolici se stopami krve, to žádný efekt nemělo, prostě se jí to vše upravilo pak samo, dcera bohužel je na normální stravě, zdravé věci totálně odmítá, ze zeleniny sní jen okurku a na drobno posekanou kořenovou zeleninu v jídle a nebo vývary, vyprazdňování jednou za 2-3 dny, ráda bych to změnila, ale zatím netuším jak, protože i manžel je na normální stravě, takže jí přijde normální jíst to co on, i když i on by si zasloužil zdravé stravování.
Já před 2ma roky absolvovala hydrocolon, pak další těhotenství, po něm nějaké to eav, přeléčení homeopatickýma tinkturama candidu, chlamydie v plicích, CMV, které mělo být ve střevě a játrech. Pak jsem brala různé doplňky od Yuccy, ječmene, chlorely, vitamínů, minerálů, nakonec eav vytestovalo řadu jako pro mne nevhodných, takže stop a koupila jsem odšťavňovač a jedla hodně podobnou stravu jako doporučuje Jarda Zajíček, pak jsem absolvovala řadu půstů, max 8 dnů a klystýrů, 2šanky, 2 jaterní očisty no a pak mi zjistili ty vysoké jaterky, takže jsem se vším sekla s tím, že jsem prostě játra šíleně přetížila asi přehnanou snahou se očistit. Začla jsem normálně jíst, brala silimarin a sanogel a byla spokojená, že JT jsou tak nějak celkem ok, i když dr. pravil, že mám jeden autoimunitní faktor v játrech zvýšený a hrozil biopsii, pak jsem otěhotněla, JT ukázkové, po porodu císařským řezem ovšem opět katastrofální a malá před třetím měsícem obdobně jako starší dcera koliky, hlen a pěna či vodnatá stolice a pidi stopy krve občas. to už nehodlám řešit přes doktory, protože starší neustále něco nabírali, pak pravili, že alergii na nic nemá a že je to prostě normální. Já jsem teď přesvědčená, že vše souvisí s tím, že mám přemnoženou kvasinku (pozitivní kvasinkový test) a navíc bohužel jsem asi totálně bez HCL dle třech testů, krknutí nastalo jen jednou po devíti minutách. Což bude asi prapůvodní příčina všeho, tedy původní stres (snažím se eliminovat dýcháním, meditacema, ale stres částečně přetrvává). Před 14 dny jsem najela na přísnou protikvasinkovou dietu, jelikož si myslím, že sice vše jde do mléka, ale to jde z mého organismu v né příliš dobrém stavu stejně, i když v menších dávkách. Problém je ten, že potraviny dle Sakula jsou už dost tak chudé a já ještě vyřazuju nadýmavé. Bylo by fajn si vytestovat, co snesu a co ne, ale moc to nepoznám, stolici mám teď opravdu málo, takže jsem zařadila rychlý proplach epsomkou a 3 klystýry, ale budu muset dávat častěji klystýry, asi nezbyde nic jiného, i když je snáším nic moc. Občas jsem nadmutá, ale přitom mi přijde, že jím stále to stejné, na malé nevím jak si vytestovat, koliky má někdy velké, naposled mi přijde možná že po mandlých, které třeba nedokáži pořádně zpracovat. Živím se čínským zelím, špenátem, cibulkou jarní, porkem, různými saláty mix ze supermarketů, lnem, dýňovým semínkem, občas kokos, kokosový olej a lněný olej, nori, avokádo, celer, vyjímečně do nějaké zelené šťávy přidám jednu mrkev nebo kousek řepy (kdysi byla moje nejoblíbenější šťáva právě mrkev řepa chjo), občas kuřecí/krůtí/ryba, šťáva z okurky, ale ta mne možná také nadýmá, vzhledem k játrům se snažím tuky nepřehánět. Po jablečném octu mi bylo těžko. Jinak piji vodu filtrovanou v Britě, často přidávám citron, roibos, kojící fenyklový čaj. Dále užívám Basico od Nahrinu na odkyselení, Hořčík od Jardy ráno, a průšvih, že asi jak hodně hubnu (10kg cca za 14 dní) tak ph, které na začátku bylo normál křivka ukázková je teď neustále někde u 5,5 ať si dám basico, šťávy, 2x po sobě sodu lžičku, odkyselující koupel, nevím co s tím. Bohužel jsem teď hodně unavená, slabá a ze zelených salátů už mi je opravdu na nic, že mám spíš tendenci nejíst než jíst (díkybohu za dokonalé zachování produkce mléka). Jinak občas plácnu greposept, koloidní stříbro, bkomplex ale kdysi mi paní testovala jako nevhodné, tak mám k tomu odstup. Na noc beru sanogel dlouhodobě, silimarin al50 3xdenně a začala jsem než dorazí MMS a HCL brát aspon lepicol s enzymy, kde je betainHCL. Máte prosím typ, co udělat lépe, zda dělám někde chybu? Dnes byl kvasinkový test výrazně lepší než kdysi, slina zůstala nahoře, ale od začátku se tečky uvolňovaly a padaly dolů, po půl hodině byla na dně slabá vrstva z nich. Ještě se chystám očistu žaludku k těm plánovaným klystýrům a braní HCL a MMS v menších dávkách. Sadu na testování minerálů z vlasů také mám, jen se k tomu dopracovat, ale obecně jistě špatná vstřebatelnost všech látek bezpochyby.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale bez toho jak vše souvisí by asi byl dotaz o ničem. Prosím o případné přesunutí do jiného vlákna, pokud Jarda nazná, že sem nepatří. Kdyby někdo sháněl HCL, MMS a další jako betainHCL, tak jsem narazila na nabídku Pala z Upramene