Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob kvě 24, 2025 11:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 201 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 3:08 am 

Xeelee píše:
Na Internetu je spousta pozitivních reakcí a zdá se i nějaký negativní. Z toho ale vyplývá, že Pavlovo absolutní odsouzení diety je velmi emotivní a nezaložený na faktech. Buď dělal něco špatně, nebo to konkrétně jemu prostě nesedlo. Jen nás upozornil, že to může bejt problematická dieta, ale pravdu nemá. Pravda bude jedna nebo druhá možnost z toho co sem tu psal dvě věty zpátky. Zajímalo by mě, jaká je jeho tělesná konstituce a jak konkrétně se stravoval. Popis průběhu diety je dost nejasnej a nedá se z něj vyčíst kolik čeho a kdy konzumoval.

Nedávno se ve vláknu Inspirující filmy, knihy a weby objevilo video http://www.youtube.com/watch?v=75zdlziu3q8.

Kolik konzumuješ tuků? Jsi v druhý fázi nízkosacharidový diety nebos už přešel na 80-10-10? Jestli to druhý, tak po zhoršení na nízkosacharidový dietě je brzo dělat nějaký závěry ohledně 80-10-10. Osobně bych zas kvasinku zkrotil první fází diety a až pak bych opatrně (viz můj plánovanej postup) přešel na 80-10-10.

Chci dát kvasince pořádně zabrat experimentální bezsacharidovou šankou na avokádu místo rýže, kterou ukončím první fázi diety a pak přejdu na 80-10-10. Vzhledme k tomu, že sem zhubnul a dostal se s hmotností pod BMI 20, tak v sobě asi moc tuků nemám. Až po šance přejdu na normální stravu, tak na den nebo dva vynechám veškerý tuky, aby po konzumaci avokáda nebránily přísunu energie do buněk, a pak si asi dám pár chutnejch banánů \":)\" Budu jíst třikrát denně, z toho první dvě jídla budou ovocná a mono. K večeři bude zeleninovej salát s fungicidy a s troškou něčeho tučnýho. Asi bych začal přepuštěným máslem kvůli jeho výborný a rychlý vstřebatelnosti. Uvidím, co to se mnou udělá. Je nějaká z mých úvah špatná nebo potencionálně riziková?

Zmiňuješ se i o možných problémech s imunitou. Tu já měl odmalička výbornou, i když sem asi býval často překyselenej (IMHO ne nijak extrémně) a posledních pár let sem jed opravdu strašný kyselino a hlenotvorný zvěrstva, který vařila máma. Zahnívala mi střeva, byl sem ospalej a měl sem neustálý a nevyřešitelný problémy se zažíváním, ale přesto sem byl zdravej jako rybička.

Jestli se stav po přechodu na 80-10-10 zhorší, tak taky počkám na léto bez sacharidů.

Přešel jsem z fáze 0-1, která s přestávkami trvala cca 5 měsíců do fáze 2-3, tedy začal jsem začleňovat potraviny z kat. 2 či 3 - hlavně některé ovoce abych se připravil na 801010. Týden jsem přidával papaju, trochu jahod, postupně také jabko hrušku a meloun. Dnes jsem si dal po půl roce banány. Tedy přechod zrychlený, chtěl jsem se pokusit o rychlejší přechod na monodietu, protože od prvních dní kdy jsem začal přidávat potraviny bylo zřejmé, že to v kombinaci s klasickými potravinami za kat. 1 nejde dobře.

Jinak v této fázi jsem jedl jen jeden druh ovoce v rámci jednoho jídla bez tuků. Tedy snědl jsem třeba pár grepů nebo papaji či meloun. Zbylé 2 jídla byla klasická protikvasinková dieta i s tuky.

I přes řadu fungicidů (mms, grep. kapky, kys. kaprylová apod) a jen částečnou konzumaci převážně méně rizikového ovoce se stav zhoršil nyní rapidně (trávení, ekzém, svědění, alergie) a vracím se rychle zpátky na nízkosacharidovou v rámci obnovení stavu. Poté zvážím jak dál. Buď razantní přechod na 801010 s příchodem léta nebo prostě delší čas na nízkosacahridová s předpokladem, že kvasinku budu umravňovat rok či více a teprve poté se pokusím o návrat. Pokud půjde o pomalý návrat, bude ve znamení přidávání složitých cukrů v podobě pohanky, celozrne rýže, batát apod.

Jsem hodně zvědavý na vaše výsledky. Pro mne, přestože přechod vypadá jako dílčí neúspěch, je už tato informace nesmírně cenná. Odhalením, že za mým těžkým ekzémem a alergiemi stojí z velké části kandida a další plísně je to, po čem jsem pátral celý život a co mi nebyli schopni říci v žádné nemocnici ani jiné instituci kde jsem často pobýval. Je to také důvod, proč poslední roky selhávalo moje snažení se o vyřešení problémů očistami, remineralizací a dalšími postupy, které byly bohužel vždy doplněny o potravu s obsahem cukrů a nebyly přímo cíleny na likvidaci plísní

Snad tahle informace pomůže i dalším ...

Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 9:00 am 

ravima píše:
Ano a to neplatí pouze pro tento příspěvek. Pavle, děláte opravdu neoprávněně velmi všeobecné závěry ze svých zkušeností.
Dáváte tady rady kolik přesně jakého oleje atd. člověk může/musí v gramech atp., ale sám se evidentně neumíte moc řídit rozumnými a ověřenými věcmi, např.:

...lněného semínka se má konzumovat max. 2 lžíce denně dlouhodobě a někteří dokonce doporučují maximální jednorázovou dávku 50g. Pak se nedivte, že vám s takovým přístupem skoro nic nevychází.

Naopak, 1g bílkovin je absolutní maximum, zvlášť při protikvasinkové dietě. Dokonce WHO (!) doporučuje denně cca 0,6 až 0,8g bílkovin/ kg váhy pro běžnou populaci. A navíc dokonce žádná nemoc z nedostatku čistě bílkovin není popsána, vždy se jedná o celkovou podvýživu např. u hladovějících lidí v Africe.

Tuky jsou v oříšcích a semínkách minimálně stejně kvalitní jako bílkoviny. Třeba takové mandle nebo lískáče a spousta dalších obsahují skoro jenom kyselinu olejovou, což je to samé jako ten váš olivový olej. Další mají alfa-linolenovou kyselinu, což taky není k zahození (chia, konopí, vlašáky...). Neměly by se přehánět pouze ty s vysokým obsahem kyseliny linoleové, ale i to je diskutabilní, její údajná "zánětlivost" se stejně ve výzkumech týká vždy rafinovaných olejů, margarínů atp., to prakticky nic nevypovídá o komplexu látek v semínkách a oříšcích.

Tak to je jenom otázka času, než tohle odsoudíte, stejně tak jako spoustu svých předchozích pokusů - viz. přežírání se ovocem atp.

Bohužel musím říct že zkušeností mám až moc a to nejen za tu dobu co chodím na tyto stránky ale i na dobu předtím.Skoro se dá říct že předtím než jsem sem začal chodit jsem se cítil lépe v určitých ohledech než teď.Byl jsem zdravý a chtěl jsem si zdraví prostě jen upevnit nebo udržet.Nezazlívám nic Jardovi,protože jak sám píše v úvodu každý dělá vše z vlastního rozhodnutí a rady zde podávané nemohou být chápána jako lékařská doporučení.Takže si za to mohu sám jen slepým následováním.Z mé praxe-Velice pochroumaná střeva po nepovedené šankaprakšaláně která jsem léčil měsíc,vypláchlí laktíci po nadměrných klistýrech,zhoršení kandidy Grahamovou dietou,bolesti ledvin z Céčkové kůry a z jedlé sody,patrně zvedlá hladina vitamínu D po jeho doplňování(nemám ověřeno),aritmie způsobená dodáváním jódu,která po vysazení zmizela....atd,atd.A všechno jsem dělal podle rad na tomto fóru,nic jsem nedělal jinak.I to lněné semínko mi poradil pan Jarda,tu konzumaci 50g denně.Kdyby mě přítelkyně neupozornila na to že mi nějak nestojí a,kdybych zrovna nezkoumal práci paní Budwig tak bych si to nikdy nedal dohromady.
A teď si vem že než jsem začal chodit na tyto stránky tak jsem měl ve výživě rozsáhlou praxi nejen jako kuchař s maturitou,ale i jako výživový a treninkový poradce ve fitnescentru.Prostě jsem si na začátku myslel že tyto stránky mé zdraví a znalosti jen zdokonalej.Neříkám že se tak nestalo-je zde spoustu užitečných rad,ale toto fórum je tak rozsáhlé že není možné poznat zda má člověk co sem příjde alespoň základní znalosti o výživě a pan Jarda nemá ani čas na to zkoumat jak na tom kdo v tomto ohledu je.
Když sem příjde začátečník tak pochybuju že začne číst systematicky všechny témata a dělat si zápisky co je pro něj nejvhodnější,nehledě na to že v průběhu tří let se spoustu věcí a názorů nejen pana Jardy změnili.Jen si začni číst toto téma od stránky 1 a uvidíš jak se všechno změnilo.A to neplatí jen pro toto téma.
Zkoušíme to teď s panem Jardou dát nějak dohromady aby noví lidé co sem příjdou dostali ucelený náhled do problematiky vyléčení aniž by dělali nechtěné přešlapy nebo si poškozovali zdraví jinak,ale je to titěrná práce která ještě chvilku potrvá.
Přeji příjemné přemýšlení a krásný den!

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 9:07 am 

Xeelee píše:
Hodně lidem to nedělá problémy. Nevidím důvod, proč to nezkusit. Tenhle příspěvek zavání hysterií. Stačilo napsat, že tobě se to neosvědčilo. Mohl bys v novém vlákně popsat, jak přesně vypadal tvůj jídelníček?

Nerad se vměšuji do téhle diskuse, obzvlášť, když jsem se zařekl, že už sem nebudu přispívat \":roll:\"
Modelová situace: mám candidu, ráno vstanu, sním banán a za půl hodinky už budu mít břicho jako balón, bude ze mně chodící sud na kvas,
v krvi budu mít alkohol, který vyrobila moje kvasinka z banánu a cukru obsaženého v něm.
Otázka za deset miliónů: Co se stane, když ten banán nebude jeden, ale budu v tom pokračovat od rána do večera? Potom se to zlomí? Najednou
se to obrátí a tělo začne fungovat jinak? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Může mi to prosím někdo vysvětlit? Já vám to vysvětlit můžu, kvasinka ve střevech bez přístupu vzduchu dělá z cukru alkohol, stejně jako se to děje
u lidí na vesnici, když dávají do sudu přezrálé ovoce, potom tam zabrání přístupu vzduchu a přidají tam kvasinky, aby ovoce vykvasilo na alkohol.
Neargumentujte mi Grahamem, je to šarlatán, který se sám živí tukem a argumentuje svojí pracovní vytížeností \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" Dělá to co všichni,
když chcete být slavní, musíte si vymyslet svoji vlastní teorii, úplně postavenou na hlavu a potom ji propagovat, najde se dost bláznů, kteří jí
uvěří... pan Jarda tady občas tvrdí, že ovoce se stráví ještě dřív než dojde do střeva ke kvasince, to je hrozně krásné, nedávno jsem byl v nemocnici,
dali mi infuzi rozpuštěnou v glukóze, šla rovnou do krve, takže by teoreticky vůbec neměla candidu živit - co se nestalo: za hodinu jsem byl opuchlý
a nadmutý jak cepelín... jak je to možné? Ke candidě se to přece vůbec nemohlo dostat \":?:\"

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 11:59 am 

To je takovejch teorii, že by se jeden z toho ..... Prostě nejlepší je to zkusit a řídit se svým pocitem co mi dělá dobře.
Kdo mi zaručí, že tady lojzova teorie je pravdivá a franty opačná teorie nikoliv? tim, že to zkusim a uvidim jak to vyhovuje mě. Stejně každý je jiný a přece život neni o tom aby jsme dělaly věci proti své vůli když to můžeme ovlivnit. Já si nedovedu představit celej život tuky a bílkoviny. Co z toho člověk má? dobrý pocit, že pro sebe něco dělá s mizivými výsledky? 90% populace žere v podstatě co chce a žije a vypadá možná lépe než ty lidi co to úzkostlivě drží jak magoři a proč? protože jsou v klidu a pohodičce...

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 12:23 pm 

Vševěd píše:
Nerad se vměšuji do téhle diskuse, obzvlášť, když jsem se zařekl, že už sem nebudu přispívat \":roll:\"
Modelová situace: mám candidu, ráno vstanu, sním banán a za půl hodinky už budu mít břicho jako balón, bude ze mně chodící sud na kvas,
v krvi budu mít alkohol, který vyrobila moje kvasinka z banánu a cukru obsaženého v něm.
Otázka za deset miliónů: Co se stane, když ten banán nebude jeden, ale budu v tom pokračovat od rána do večera? Potom se to zlomí? Najednou
se to obrátí a tělo začne fungovat jinak? \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\"
Může mi to prosím někdo vysvětlit? Já vám to vysvětlit můžu, kvasinka ve střevech bez přístupu vzduchu dělá z cukru alkohol, stejně jako se to děje
u lidí na vesnici, když dávají do sudu přezrálé ovoce, potom tam zabrání přístupu vzduchu a přidají tam kvasinky, aby ovoce vykvasilo na alkohol.
Neargumentujte mi Grahamem, je to šarlatán, který se sám živí tukem a argumentuje svojí pracovní vytížeností \":lol:\" \":lol:\" \":lol:\" Dělá to co všichni,
když chcete být slavní, musíte si vymyslet svoji vlastní teorii, úplně postavenou na hlavu a potom ji propagovat, najde se dost bláznů, kteří jí
uvěří... pan Jarda tady občas tvrdí, že ovoce se stráví ještě dřív než dojde do střeva ke kvasince, to je hrozně krásné, nedávno jsem byl v nemocnici,
dali mi infuzi rozpuštěnou v glukóze, šla rovnou do krve, takže by teoreticky vůbec neměla candidu živit - co se nestalo: za hodinu jsem byl opuchlý
a nadmutý jak cepelín... jak je to možné? Ke candidě se to přece vůbec nemohlo dostat \":?:\"

Vítej zpátky a díky za tvůj příspěvek.

Z tohoto pohledu máš nepochybně pravdu a lze to těžko rozporovat. U člověka s pokročilou kandidozou, ke které je často připojené rozhozené trávení a další problémy bude téměř určitě po banánu a cukrech obecně takto reagovat, Já jsem toho také důkazem.

To co mne zajímá a to co si myslím že stojí za pořádné prozkoumání je, jestli systémové a dlouhodobé podávání živé stravy plné vitamínů, minerálů, enzymů a kyslíku může časem zvrátit tento proces, obnovit trávení, obnovit rovnováhu v těle a zajistit, že tělo už nebude reagovat způsobem, kterým reagovalo dosud. Tedy že časem nebude přírodní cukr tvořit problém.

Je v tom přeci logika. Plody které rostou všude kolem nás byly a jsou zcela přirozenou stravou, kterou jsme jedli od nepaměti. Problém tedy nemůže být v jablku, hrušce či banánu. Tyto sami o sobě nemají tu moc přinést do těla candidu. Problém je v nás - v našem rozhozeném imunitním systému, v tom že někde ve vývoji jedince anebo spíše v rámci jeho vývoje v tomto prostředí se rozhodila přirozená rovnováha a pomátly se přirozené mechanismy.

A tady si myslím že klasická nízkosacharidková dieta obvzláště zaměřená na sýry, maso a vejce není a nemůže být systémovým řešením problému. A ty jsi toho důkazem. 5 let na této dietě s výsledkem že jsi stále prolezlý kandidou skrz naskrz ... . Tohle funguje jako opatření pro potlačení kritického stavu a projevů ne jako řešení problému - toť můj náhled.

Tedy vrátím se k původní myšlence: "Je možné, aby člověk s pokročilou kandidozou, kterému nepochybně jednorázová nebo krátkdobá konzumace ovoce bude působit značné problémy, tyto problémy překonal a ve střednědobém nebo dlouhodobém horizontu restartoval své přirozené mechanismy - tělesné díky konzumaci přirozené stravy a své mechanismy psychické a duševní, díky práci ve své vnitřní sféře"?"

Tohle se domnívám, že je klíčová otázka k zodpovězení. Pavel si na základě své zkušenosti myslí že ne. Ty tohle podle diskuzí které jsme vedli považuješ také za spíše scifi (i když zcela jsi to nevyloučil a výsledek tohoto tě zajímá - možná i proto jsi se sem znovu připojil?). Na druhou stranu jsou prokazatelně lidé, kterým tento postup fungoval výrazně, nebo alespoň problém nezhoršoval.

Doufám, že se nás do tohoto testu pustí co nejvíce, pokud možno bez předsudků a emocí tak, abychom mohli objektivně říci jaká je realita.

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 1:40 pm 

sakul píše:
Doufám, že se nás do tohoto testu pustí co nejvíce, pokud možno bez předsudků a emocí tak, abychom mohli objektivně říci jaká je realita.

Samozřejmě po důkladném několikaměsíčním umravnění kvasinky za pomoci striktní první fáze s velkým obsahem fungicidů. Jak sem tu už psal, tak delší dobu se mi ve stolici objevoval hlen, jak se kvasinka postupně pouštěla stěn střev. Dnes jsem si střeba propláchnul šankaprakšalánou (bez heřmánkového čaje na konec, aby se do střev vsáklo co nejvíc bordelu), jsem po 1. jídle (v rámci protikvasinkový diety experiment se 2 ks avokáda, ve kterém je dostatek tuku na obalení střev), dnes budu jíst pouze avokádo, 2. den syrovou bezsacharidovou zeleninu s menším obsahem vlákniny a 3. den si dám ke snídani a obědu banány. K večeři normální zeleninovej salát. Mám v ledničce zásobu bezsacharidový zeleniny a až ji spotřebuju, tak začnu kupovat všechno.

Dnes si po druhém jídle dám 15 minut louhovanej vývar ze tří stroužků česneku. Teď se jdu poprvé napít a zkusím si do vody rozmixovat pár opláchnutejch kefírků, protože sem si nestihnul koupit laktobacily. Zítra odpoledne doplním laktobacily kefírem tak, abych se netrefil do trávení zeleniny.

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 2:23 pm 

Mikard píše:
To je takovejch teorii, že by se jeden z toho ..... Prostě nejlepší je to zkusit a řídit se svým pocitem co mi dělá dobře.
Kdo mi zaručí, že tady lojzova teorie je pravdivá a franty opačná teorie nikoliv? tim, že to zkusim a uvidim jak to vyhovuje mě. Stejně každý je jiný a přece život neni o tom aby jsme dělaly věci proti své vůli když to můžeme ovlivnit. Já si nedovedu představit celej život tuky a bílkoviny. Co z toho člověk má? dobrý pocit, že pro sebe něco dělá s mizivými výsledky? 90% populace žere v podstatě co chce a žije a vypadá možná lépe než ty lidi co to úzkostlivě drží jak magoři a proč? protože jsou v klidu a pohodičce...

...taky nad tím přemýšlím,že člověk tomu věnuje spoustu úsilí,času a nemálo peněz a výsledky jsou v nedohlednu.Jedna teorie popírá druhou,na každý problém spousty různých názorů...kdyby si měl člověk všechno ověřovat na sobě nedělal by po zbytek života nic jiného a kde je nakonec ta jistota,že to dělal správně.Ani teorie o selském rozumu a svépravnosti na tom nic nemění...

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 3:17 pm 

RaDu píše:
...taky nad tím přemýšlím,že člověk tomu věnuje spoustu úsilí,času a nemálo peněz a výsledky jsou v nedohlednu.Jedna teorie popírá druhou,na každý problém spousty různých názorů...kdyby si měl člověk všechno ověřovat na sobě nedělal by po zbytek života nic jiného a kde je nakonec ta jistota,že to dělal správně.Ani teorie o selském rozumu a svépravnosti na tom nic nemění...

Tady právě selskej rozum nepomůže. Člověk musí pochopit, jak fungujou procesy v těle a co má jakej následek. To zjistí studiem a pak nejlíp na sobě, protože každej může reagovat trošku jinak.

Spousta teorií jde na stejnou věc různě, ale když má člověk potřebný znalosti, tak často může zjistit, že si teorie neodporujou. Jen na to jdou jinak. BTW s některými Grahamovými tezemi nesouhlasím a s některými spíš nesouhlasím (ještě si musím pár věcí ujasnit), ale nejde o nic zásadního. Princip mi dává větší smysl než doživotní bezsacharidová dieta. To se mi zdá jako dlouhodobě dost nevhodný řešení, který tělo víc zatěžuje a při procesu trávení pokud vím vzniká víc odpadních látek, kterých je potřeba se zbavovat.

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 3:32 pm 

Jsem pár hodin po šankaprakšaláně a právě ze mne vylez chuchvalec kvasinky s jakýmsi oranžovým šlemem. Sůl ve střevech jí nesvědčí, mrše. Tuším, že Jarda tu někde radil, že kartáček se má nechávat ve slaný vodě, aby se v něm kvasinka nenamnožila.

(vyloučeno na pár přehnutejch kousků toaleťáku, abych to nemusel pozorovat v míse:)

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 3:48 pm 

Xeelee píše:
Samozřejmě po důkladném několikaměsíčním umravnění kvasinky za pomoci striktní první fáze s velkým obsahem fungicidů.

Ale proč takové vytáčky? O něco výš píšeš, že ti Grahamovy teorie dávají smysl, je lepší způsob jak to dokázat než vyzkoušet to sám na sobě? Pavla Veselého jsi nařknul
z hysterických reakcí, Grahamovi věříš, ale že by ses do toho pustil, to ne, co? \":lol:\" Bezsacharidová dieta nedává smysl, tak si dej 30 banánů za den, to musí fungovat \":wink:\"

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 7:12 pm 

Vševěd píše:
Ale proč takové vytáčky? O něco výš píšeš, že ti Grahamovy teorie dávají smysl, je lepší způsob jak to dokázat než vyzkoušet to sám na sobě? Pavla Veselého jsi nařknul
z hysterických reakcí, Grahamovi věříš, ale že by ses do toho pustil, to ne, co? \":lol:\" Bezsacharidová dieta nedává smysl, tak si dej 30 banánů za den, to musí fungovat \":wink:\"

Já myslím, že jasně řekl že to vyzkouší a nepotřebuje k tomu tvoje provokování a soutěživost.

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 7:40 pm 

[quote="Pavel Veselý":1os2yx9b]
Když sem příjde začátečník tak pochybuju že začne číst systematicky všechny témata a dělat si zápisky co je pro něj nejvhodnější,nehledě na to že v průběhu tří let se spoustu věcí a názorů nejen pana Jardy změnili.Jen si začni číst toto téma od stránky 1 a uvidíš jak se všechno změnilo.A to neplatí jen pro toto téma.[/quote:1os2yx9b]
Ano, s tím naprosto souhlasím. Celé toto fórum už je neskutečně zmatené, a než to stihne přečíst třeba někdo s rakovinou, tak mezitím umře. A i když to přečte, tak je akorát zmatený, že si tu věci jakoby odporují atp. Už to tu psalo víc lidí. Jsem toho názoru, že mnohem užitečnější, než dál "rozvíjet" toto fórum, by bylo aktualizovat a doplnit články na hlavní straně, případně napsat knihu. Když ale Jarda většinu svého času věnuje čtení stále se opakujících dotazů od lidí, kteří jsou čím dál víc zmatení a neví co teda vlastně dělat, tak na to pochopitelně není čas.
Velký kus práce byl sice udělán v tomto vláknu -

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 8:47 pm 

sakul píše:
Já myslím, že jasně řekl že to vyzkouší a nepotřebuje k tomu tvoje provokování a soutěživost.

Nene, řekl, že to vyzkouší až potom, co bude několik měsíců na dietě, které sám popírá:-)
To je jako by řekl: ještě několik měsíců budu držet a až se uzdravím, tak budu jíst zase ovoce. Čímž ovšem potvrzuje to, že Grahamově teorii nevěří.
O čem se vlastně bavíme? Jestli se cukrem živí candida? je tu někdo tak natvrdlý, že o tom pochybuje? \":roll:\"
Fruktózou se živí i rakovina, to je obecně známý fakt...

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 9:02 pm 

Vševěd píše:

Kdybys citoval celej odstavec, tak zjistíš, že tvůj příspěvek nedává smysl (a v diskuzi sem psal, že po dnešní šance první fázi diety ukončím a najedu na Grahama).

Vševěd je nějakej zdejší provokatér? \":)\" Má smysl na něj reagovat?

Právě po druhém a posledním dnešním jídle (opět dvě avokáda, snáším je bez problémů) popíjím výluh z česneku. Udělal sem koncentrát ze čtyř stroužků v půlce hrnečku a dolil sem přemraženou vodu do dvou půllitrů.

PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2012 9:44 pm 

Nemá smysl reagovat. Nemáš na to argumenty. Unikají ti ty nejzákladnější souvislosti a jenom by ses ztrapnil...
Konec konců, za tři dny banánové diety přijdeš sám a napíšeš, že to byla hovadina...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 201 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]