Ambienta píše:
Dobrý den, právě jsem dokončila měsíční kůru MMS2 v režimu 1/3 tob. 3x denně 1. den, 1/2 tob. 3x denně 2. den a po dalších 27 dní 1 tob. 3x denně. Něco jsem musela dělat blbě, efekt se dostavil ve velice malé míře. Po čas braní jsem nedodávala laktobacily, až od 26. dne a vrchovatou lžičku vit. C až od 23. dne. Dodávala jsem ráno horčík, občas 10 kapek lugolu + selen. Cílem kůry bylo zmírnit každodenní únavu, potřebu spánku 10h (okolo 9h večer jsem musela jít spát a ráno v 7h vstávala nedospalá). Dělaly mi problémy ruchy v domácnosti, děcka když okolo běhaly, pády různých věcí z jejich rukou a ty následné rány, hluk všeobecně, hlavně pak k večeru od té 19h hodiny. To už jsem byla zralá na samotku do ticha. Úplně mě to vnitřně rozechvívalo. Dále ten adenom na štítné žláze - tady ale neposoudím, jestli se něco pohnulo k lepšímu. Na krku na pravé straně mám (asi) zduřenou uzlinu, mám trochu strach, co za bulku to je, jestli je to opravdu uzlina... Vzhledem k tomu, že v menší velikosti je i na levé straně (obě asi v úrovni ucha ve výšce poloviny krku), usuzuji, že jde o nějakou uzlinu. Dále plíseň na dvou nehtech u nohou a svědivá plíseň na sliznici. Ze stravy jsem ale nevyřadila zcela mléčné výrobky a pečivo. Občas si je dám. Jinak lehká jídla, maso 2x za tu dobu. Výsledkem je, že jsem méně vnitřně rozechvělá, hluk všeobecně v domácnosti mi dělá menší problém. Uzlina (bulka) na pravé straně méně znatelná, ale stále tam je. Potřeba spánku a únava večer o nepatrný chloupek lepší, stačí mi chodit spát v půl 10, ale jsem stále kaput.. Plíseň na nohou nepatrně ustoupila, svědivá sliznice zcela bez zlepšení - usuzuji že jde o plíseń. Nevím jestli vlivem potírání se občas olejem nebo braním MMS2, ale pleť mám stále hebkou sametovou. Oči neshledávám žádné zlepšení, mám astigmatismus, 2 + 1 dioptrie. Po polknutí MMS2 mě pokaždé lehce pálilo za očima. Lehce.. nic výrazného, jen jsem to cítila. Co se ale lehce zlepšilo, jsou "manželské povinnosti". To byla předtím katastrofa, nyní je to o něco lepší. Celkově se cítím, že jsem mentálně jakoby omládla, to ale může být i vlivem dlouhodobé (roční) práce na sobě. Nemám problém dívat se do budoucna a nenahlížet pesimisticky. Jsem celkově uvolněnější a radostnější. Psychika proto lehce poštelována. Podotýkám, že klystýry a šanku jedu už skoro rok, od listopadu trochu hutnější strava (přidáno občas pečivo a ml. výrobky), maso za poslední rok asi 10x.
Co si o tom Jardo myslíte? Je to podle vás dostačující efekt?
MMS2 jsem brala 29 dní, pak jsem skončila, cítila jsem z dechu aceton a začalo se mi dělat po požití dost zle. Vím, že jste říkal dát měsíční kůru a pak pauzu. Měla bych kůru zopakovat? Pokud ano, po jaké době?
A ještě jedna důležitá věc, proto vlastně také píšu. 2x během té doby mě skolila nemoc, to se mi nestává, určitě vlivem likvidace sajrajtů v těle. Nedělala jsem klystýry, tak to šlo jinudy. Poprvé v 2. týdnu jsem lehla na celých 5 dní s rýmou, příšerným suchým kašlem a zároveň bolestí v krku. MMS jsem brala dál, léky žádné. Podruhé od 27. dne šílená vodová rýma, která přetrává dodnes, tedy už 4 dny a skvěle graduje. Z nosu teče a teče voda. Máme ji ale oba s manželem, proseděli jsme povinně sobotu v lehce klimatizované místnosti.... Manžel MMS2 nebere.
Důležitý dotaz pro mě - snižuje MMS2 výrazně tím ničením všemožných buněk a všeho v těle imunitu? Cítím se totiž dost slabá a i jakoby náchylná na onemocnění. Dnes je první dne co jsem bez MMS a přemýšlím, co mám teď vlastně dělat. Jestli nějak ve velkém dodávat laktobacily, vit. C na dobudování imunity, nebo co jiného či dalšího. Cítím se nemocně. Plánuji zase klystýry, zakončit tak po šesti dnech šankou a navázat půstem. Ale v tom stavu pocitu nemocnosti to moc rozumné nevidím... Prosím, co byste mi poradil?
Omlouvám se za délku příspěvku, dotazy se zase nakupily. Díky moc za zodpovězení všech a srdečně zdravím!
Tak pokud se vůbec něco zlepšuje a u vás toho je zlepšeného dost, tak asi dobrý efekt a určitě bych po nějaké pauze pokračoval, také to MMS2 vidím jako dobré, ale vždy se má při užívání MMS dávat večer velká dávka céčka, což imunitu tolik nesráží s tělo na MMS celkově lépe reaguje. Určitě dodat ve velkém laktobacily a popsaná opatření vidím jako správná.