Spirulina píše:
Pane Jardo, mám za sebou asi 5 klystýrů pomocí vody a citrónu, musela jsem ty 2l tekutiny vpravovat na 3x, ale pak jsem se rozhodla, že to zkusím s urinou, kterou si od začátku čistím i nosní dutiny. Bylo skvělé vyzkoušet urinu na klystýr, protože jak je pro naše tělo asi přirozenější, udržela jsem ji v sobě 10min a pak šla ještě jednou na toaletu, když už jsem myslela, že to skončilo. Poprvé jsem tedy měla vodu a urinu 1:2, teď už se snažím jen s urinou, pokud ji nachytám dost a nezapomenu na to. Výhoda je i v tom, že s urinou to, co vychází, není tak cítít jako s vodou a citrónem, ale je možné, že už mám střevo čistší, takže toho sajrajtu už je méně.
Nyní provádím detoxikaci podle Walkera citrusovými plody, kdy se pije ráno epsomská sůl s vodou, ano, on uvádí Glauberovku, ale epsomská mi přijde slabší, jak to vidíte vy? Já stále kojím, takže mi to stou Eps. přišlo vhodnější. A ještě jeden dotaz, večerní klystýr bude v pohodě s urinou? nebo bude lepší voda s citrónem?
Díky za rady, urině zdar:-)
Já si myslím, že to je jedno, čistí dobře obě sole, ale epsomka zvedá v těle deficitní hořčík a síru, což je výhodné. Jinak urina je asi nejvhodnější na klystýry vůbec, alespoň já nic lepšího neznám.