Dnes jsem provedl svoji druhou Sanku. Prubeh o mnoho lepsi nez prvni...
Vcera jsem mel ovocny den, kdy jsem se cpal jablkama, hroznovym vinem a v prubehu dne popijel cerstve vylisovanou stavu z jablek a grepu.
V 7 rano na nenucenou stolici, ktera byla ridsi a malo. Asi jsem byl po ovocnem dni jiz castecne procisten. Vodu jsem "osolil" Glauberovou soli. Tohle byl pro me zasadni zvrat oproti prvni Sance. Pila se mi mnohem lepe (neni slana) nez pri pouziti normalni soli. Nemusel sjem se tolik nutit a pocit zvraceni jsem skoro nemel. Tady nutno doplnit, ze jsem udelal stejnou chybu jako pri prvnim pokusu a nenatrel si řiť olejem
Chybne jsem se domnival, ze pokud voda nebyla slana, nebude palit ani pri opousteni
Navic jsem tentokrat pridal uvedene cviky, ktere me dost pomohly a urychlily pohyb strev. Po trech vypitych pullitrech, mezi kterymi jsem provadel cviky, jsem se chystal premistit do koupelny, kde me cekal pro podporu pripraveny klystyr. Nebylo ho vsak treba, jako u prvniho pokusu ! Do koupelny jsem ani nedosel a mastil jsem si to rovnou na WC
(10min po poziti prvniho pullitru). Takto jsem pokracoval az do vypiti cca 5L solneho roztoku, stridave cviky a navstevy WC. Nakonec jsem vypil hermankovy caj. Jakmile zacala stolice tmavnout, vypil jsem navrch jeste sklenici vody a provedl vamanadhauti, ktere mi dost ulevilo. Celly tento proces mi trval cca 80-90min. Za 40min od tmavsi stolice uz jsem se cpal ryzi s maslem a citil se opravu dobre a to i po psychicke strance. Celkove mam dobry pocit, ze se mi muj pokus zdaril