Pavel Veselý píše:
Tak na tohle jsem taky zvědavej.Prosimtě chci se tě zeptat proč tam v té dietě máš těch sacharidů tolik?Kvasniewsky doporučuje kolem 50ti gramů ne?A proč máš tolik těch tuků?Kvůli zachování poměru k bílkovinám?Nebo to má jiný důvod?A ještě se chci zeptat jestli používáš jedlou sodu nebo nějaké odkyselovače nebo ti funguje PH i bez toho.
Já držím něco podobného ale spíš jsem vsadil na protirakovinovou dietu dr.F.Coye takže nedávám tolik tuku,jen asi 200g a sacharidů mám asi jako ty a bílkovin taky.Možná kdyby ti našli v krvy něco špatnýho tak by to pro tebe byl dobrej způsob na co přejít.
Ahoj!
Ahoj,
Sám Kwasniewski priznal, že sa v obsahu sacharidov mýlil... Mali by byť MINIMÁLNE od 72g (to už stačí), do tých 100g (a aj týc 120g by nevadilo, ale načo ísť ku hranici...radšej tých 90-100g...). Tento názor overil v praxi - prebral ho od Dr. Lutza.
Čo sa týka tukov, konzumujem ich toľko preto, lebo ak by som ich konzumoval napr. 250g, tak by som chudol... a to mne rozhodne netreba, keďže som štíhly...(i keď vypracovaný...).
Jedlú sódu nepoužívam orálne, jedine do kúpeľa, a to nie ako prevenciu pred prekyslením (ani som si nemeral pH, mám v tom chaos... lebo Malachov píše o moči ako o kyslej tekutiine, a Jarda ako o zásaditej...)... Ale - zuby sa mi vôbec nekazia a nemám ani príznaky prekyslenia, ani vyrážky, a to som na tejto strave už 14 mesiacov...
Ja si nemôžem "dovoliť" konzumoať len 200g tuku, lebo... by som hneď podstatne schudol... Budujem svaly, mám výšku 190cm, pre mňa je ideálnejších tých 400-450g tuku. Veď on sa aj tak premieňa na energiu, a navyše živočíšny tuk šetrí pečeň (ak sa nekonzumuje k nemu množstvo sacharidov), tak aj preto sa neobávam cholesterolu...
dieta