Petra píše:
Je mi jasné, že za 3 týdny mi nemůže chybět nic, jenže na vita jsem jsem 11 měsíců tak na 80%, občas to vařený zdravější jídlo, jinak žádné bílé jedy celých 11 měsíců. Myslela jsem, za takhle dlouhou dobu, jestli pořád nedělám někde chyby, když je můj jídelníček pořád stejný. Očistný proces sem zažila na začátku, byla to hrůza a pak se dostavila energie, kterou jsem nikdy v životě neměla. Bylo to úžasný. Ale teď? Nechce se mi věřit, že přejít 80% z vita na 100% vita by mohlo způsobovat únavu z důvodu detoxikace. Pokud bych byla na začátku, bylo by mi jasný, že se jedná o detoxikaci. Je pravda, že ohledně stravování se v tom moc šťourám a pořád si říkám, co dělám blbě, vím, že bych neměla. Doléhá na mě tlak okolí, že už jsem jako smrtka, za poslední 3 týdny jsem zase zhubla zase kilo. Měřím 165,5 cm a vážím 59,5. Před rokem 79 kg.
Díky za vaše postřehy.
Tak to je jiná, to jste měla napsat hned. Podstatná informace je zda máte denní průběh pH moče podle potřebných hodnot. Je totiž klidně možné, že jste se za těch 11 měsíců přehoupla z acidózy do alkalózy a to je zrovna tak špatné jako acidóza s níž jste bojovala na samém začátku. Tělo v obou případech má překyselení a není schopno dodávat energii z čehož může být ta únava. Prostudujte si
http://www.zdravi-az.cz/Potraviny_jako_ ... eky_02.php, kde na konci píšu o pH moče, je to sice velice stručné, ale i tak to funguje. Předpokládám, že ten mezistav, kdy jste se cítila dobře, představoval vyvážený stav, který se vám na nějakou dobu podařilo docílit a pak jste to již přehnala zase na druhou stranu. Jedná se o základní ukazatel zdraví člověka a je potřeba se o svoje pH dost zajímat, pokud mi není nejlépe.