Batles píše:
Ahoj Vševěde, zkusím v krátkosti vysvětli, proč je MMS z mého hlediska tak jedinečné!
Já jsem velkým zastáncem MMS1 a to proto, že přesně před třemi lety jsem uzdravil syna z rakoviny. Byl to šok!
Musel na operaci, ale chemo odmítl. Nátlak od doktorů byl obrovský, škoda povídat. Můj syn byl k smrti vyděšený, ale já vzal plnou zodpovědnost za jeho život a šel do MMS1 a MMS2.
Neptej se mne proč, snad vyšší poznání, já prostě nevím. V té době neexistoval vůbec nikdo, s kým bych se mohl poradit, nebo psát do diskuzí, nikdo neexistoval (v ČR). Syn má tři malé děti! Všeho jsem si byl plně vědom a byl jsem naprosto klidný, jako kdybych věděl, co mám přesně dělat.........
Dnes je mi naprosto jasné, že jsem udělal dobře, protože jeho tři spolupacienti nepřežili dva roky, všichni ti mladí chlapi prošli chemoškou! To je hrozný!
Již na první komplexní kontrole syna, se doktorka s úsměvem zeptala, co že na onkologii dělá chlap s tak zdravou krví.....
O MMS vyšlo 5 knih, všechny je mám podrobně nastudované a nejen to.
Na závěr ti musím říct, že v této chvíli vedu svými zkušenostmi a radami 8 lidí z rakoviny všech druhů. Meilujeme a telefonujeme kdykoli je potřeba. Nikomu neodmítnu pomoc.
Při léčbě raka je pro mne prvořadé změnit prostředí těla do acidob. rovnováhy, mám vypracovaný a ověřený postup, aby člověk do sebe dostával okolo 36 minerálů plus další důležité doplňky, ale hlavním léčebným a nosným programem na zničení rakov. virů BX je MMS1 a MMS2.
Střevní floru MMS1 neničí, to je prokázané labolatorně, osobně mnohokráte ozkoušené a abych se vyvaroval těch nejběžnějších chyb při léčbě život ohrožujících chorob (včetně Hepatitidy typu C), mám podrobný postup atd. 90% všech potíží uživatelů MMS1,2 pochází jen a pouze z nesprávného dávkování, to je vše.
No, já osobně mám za ty tři roky opravdu mnoho zkušeností, osobně mám asi tak přes dva tisíce dávek MMS1 i 2 v sobě a "těžko uvěřit" jak se ve svých 61 letech cítím dobře a jaké všechny potíže zmizely...
No, tak to na vysvětlenou, proč u mne absolutně vítězí MMS a proč na něj nedám dopustit.
Samozřejmě, že svoje tři malá vnoučata hlídám pomocí MMS1 a jsou zdravá, bez chřipek atd, pokud se něco objeví, během dvou dnů je vše vyřešeno.
Proto mi vadí chemické léky z farmacie, protože to nejsou léky, ale svinstva, která jen člověka udržují v závislosti na nich, o vedlejších účincích nemluvě.....
Syn je ženatý v Brně, já od něj 35 km, takže vnoučata vidí jednou za 14 dní a popřípadě několika malými dávkami je doladím....
Měj se hezky a MMS si nastuduj a hlavně prověř účinky.
Přeji ti samé hezké a báječné dny.
dobry Batles chcu se zeptat na vas pribech ze synem poslal sem vam sz