JirkaV píše:
Tak já nevím kolik jíte tuku a bílkovin, možná jste to psal dřív a já to nečetl. Každopádně záleží na jejich složení a na tom jestli je dokážete strávit a metabolizovat.
Pokud si myslíte, že přežijete na tuku déle než kvasinka, tak vám přeju hodně štěstí.
Já bych řek, že si daleko dřív odrovnáte játra a slinivku.
Fakt ? Som na tejto strave 14 mesiacov, a pomohla mi zlepšiť trávenie (ktoré stále nie je úplne ideálne), ktoré je LEPŠIE ako predtým, + cítim sa najlepšie za celý svoj život. Zloženie : tuky živočíšne, bielkoviny živočíšne.
Citujem z jedného textu : "...Rostlinné semenné oleje jsou dobré jako maziva a do barev, ale jako potravina jsou silným oxidantem, potlačují funkci imunitního systému a jsou karcinogenní. Také zpomalují metabolismus, díky čemu je pro tělo těžké bojovat s nemocemi, a snadné nabírat váhu. Jsou pravděpodobně nutné pro vznik rakoviny.
Je těžké pořídit si ztučnělá játra na dietě, která semenné oleje neobsahuje. Některé z těchto výhrad platí i pro dnes tak propagovaný rybí olej (oba tyto druhy olejů jsou nestabilní při tělesné teplotě)...." (ja si rybí olej aj napriek tomu dávam, veď je to nejakých 5ml denne, to sa ničoho neobávam...)
JirkaV píše:
No možná už je to tady. Játra patrně nestačí produkovat dostatek žluči na ty vaše megadávky živočišného tuku. Proto má stolice světlé zbarvení - nemá z čeho ztmavnout. V tuku žádná barviva nejsou.
FAKT ? Zaujímavé, že za celých 14 mesiacov som až na prvý týždeň (keď som ešte nedokázal dobre metabolizovať veľké množstvo tuku - telo nebolo zvyknuté) som mal klasické hnedé výkaly....
Takto svetlo sfarbené ich mám len počas proticandidovej kúry... A sú rovnako "ťažké" (lebo nie sú napučané vlákninou, ktorú nepotrebujem), nie je tam prebytok tuku (áno, priznávam, niekoľko krát som sa čisto z "vedeckých" záujmom vo svojom výkale šprtal jednorázovými minilopatkami zo šalátov, aké sem-tam jedia mama a sestra - a potom zahodil...), padajú hlboko na dno - NEŠPINIA záchod, NE-ZA-PÁ-CHA-JÚ (až na tú brečku, ktorá sa uvolnila, keď som si urobil klystír počas proticandidovej kúry - klystír uvolnil to, čo uvoľnila z pečene spomínaná strava, nakoľko som si ho robiievam pravidelne, a až do kúry tak nezapáchal).
JirkaV - samý HOAX píšeš, ale nevadí, je to len z nevedomosti a zo zaujatosti voči vysokým dávkam tuku. Nemám ti to za zlé, ale to nič nemení na tom, že je to HOAX, a že keby ťa počúvali ľudia (to, čo píšeš v reakciách na moje príspevky), tak by mali taký istý zlý názor, aký máš aj ty. To je všetko. Maj sa.
dieta