MarcelaJ píše:
Ložiskem myslím právě rakovinu, navíc dosti agresivní typ. Už se s tím trápím přes 2 roky,mám za sebou 2 operace, chemo, ozářky.
Vitamíny a minerály doplňuji v tabletách, ale snažím se i stravou-denně ořechy, semínka, goji, patlanice, 3/4l domácího kefíru, přes 1l zeleninové šťávy(okurek, bílá ředkev, peking.zelí), na oběd pstruh nebo brokolice nebo hlíva atd.
Koupele bych tedy raději vynechala. S destilkou je u nás trochu problém, hlavně když budu daleko od města, ale zkusím ji sehnat nebo možná zkusím to mražení.Musím to promyslet.
Ph se snažím si držet nad 7, ale poslední dobou se mi to daří hlavně pomocí sody.
Mám za sebou také 3MMS kůry, koloidní stříbro, hřebíčkovou kůru. Hcl pravidelně doplňuji, na játra užívám ostropestř.kaši a schizandru.Každý týden dělám také urinový klystýr. Můžu ho dělat i při půstu? Tam ale bude určitě záležet na ph moči, že?
Tento týden budu dělat 10.očistu jater a dělala jsem také 2 šanky, ale u druhé jsem skončila v nemocnici(viz příspěvek v tématu šanka), takže se do další moc nehrnu a tak chci pořídit sadu na hydrocolon doma. Ale snad i ty 2 šanky udělaly svoje.
Jinak jsem toho dost načetla a mám objednané nějaké čtivo o půstu. Půst bych chtěla začít tak za měsíc, kdy už můžu vzít děti na chalupu, kde mi s nimi bude pomáhat mamina, tak by to neměl být takový zápřah.Zkusím si zajistit také připojení na internet na chalupě, ať se můžu případně s někým poradit.
A ty odkyselující koupele- to myslíš nějaké speciální? Nebo můžu dělat koupel i v MMS?
Díky
Tak to by mohl být problém. tyhle sajratty ničí obranyschopnost a tělo si asi během půstu s problémy asi neporadí tak snadno. Vitamíny z tablet maj mizernou využitelnost a minerály se pokud vím spíš ukládaj v ložiscích než aby je tělo využilo. Ty z přírodních zdrojů tělo využije mnohem líp a přebytky dokáže vyloučit. Na tablety bych se opravdu vykašlal a nastudoval bych si jak je jde nahradit. A co se týká vitamínů, tak dlouhodobá konzumace tablet podle jedný studie, na kterou sem kdysi narazil, snižuje vstřebatelnost vitamínů z přírodních zdrojů.
Přečti si knihu Kurt Tepperwein - Pryč s kyselostí.pdf (mrkni na uloz.to) a zkus do půstu řešit překyselení jinak než sodou. Koupele bych ti doporučil. Aspoň krátký a ve studený vodě. Když to půjde, tak víckrát denně. Pokud by ti dělaly velký problémy, tak je prostě vynecháš. Jde o minerální koupele, o kterých tu je v rámci odkyselení dost napsáno, tak si to prostuduj. Nejsem si jistej, jestli MMS odkyseluje.
V nemocnici jsi skončila proto, že jsi neposlouchala svý tělo, který vědělo, že při velkém deficitu danýho minerálu to není dobrej nápad. Doufám, žes ho v nějaký snadno vstřebatelný formě intenzivně doplňovala. Pokud jo, tak bych se šanky nebál. Opět, když ti začne bejt špatně, tak ji nedokončíš.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!