prokera píše:
Ahoj
, tak rozhodně jsem odbourala sladkosti na kterých jsem donedávna přežívala a stravu upravila dle Jardy, ale ne až tak striktně - např. jím sem tam vařená vejce, výjmečně maso, občas pečivo (ne bílé) a často vařené pseudoobiloviny, luštěniny - úplně jednoduše připravené - jen s trochou oleje a kořením. Převažuje ale syrová strava. Nasadila jsem klystýry dle zde popsaného schématu a to opakuji 1x za čtvrt roku. Šanka zatím pouze 1x - budu pkračovat a postupně chci přidat další očisty. Občas dávám zábaly na vlasy z uriny a ricinového oleje (škoda, že mi to nevychází častěji!), oplachuji po mytí čajem z bylin (myji samozřejmě přírodními šampony - Alverde jsou moc dobré a ne drahé, dostaneš v DM). Co mi myslím hodně pomohlo je i scalp exercise a tření nehtů v dopol. hodinách (neptej se mě jak to funguje:))ale více lidí potvrzuje, že ANO - FUNGUJE
). No a pak samozřejmě doplnění minerálů od Jardy, dál užívám hlavně pangamin. Co mi rovněž hodně pomohlo byla henna a zábaly z ní 1x za měsíc, to je opravdu výborná věc (existuje i bezbarvá kdyby jsi měl chuť to zkusit). Jinak mé stravování není ani zdaleka dokonalé, ale na nic lepšího momentálně psychicky nemám (tvrdá protikvasinková dieta...). I tak jsem ale byla schopná za 4 -5 měsíců pozorovat dobré výsledky a byla jsem na ně upozorněna i okolím, což vidím jako hlavní úspěch neb sebe má člověk nazkoumaného až až a rozdíly někdy tolik nevidí. Popravdě - ani ve snu by mě nenapadlo že z takové bídy, co jsem na hlavě měla (skončila jsem na kožním - bez výsledku pochopitelně) se mi ještě někdy podaří vykřesat relativně dobré a hlavně zdravé vlasy:)))! Už jsem to chtěla vzdát a hledala si pomalu paruku, ale ejhle - ono to snad bude dobré:)....
tak to je zaujimave, z mojho pohladu zas nie az tak neuskutocnitelne.
moj problem, postipne vypadavanie vlasov ale iba na temene, na inych castiach hlavy vlasy ok, som sa rozhodla riesit zabalmi z odparebej uriny (zial, nepodarilo sa mo na 1/4, tak mozno na 1/3 - priserne to zamoruje byt. teraz v lete, ked sa da viac vetrat, skusim na tu stvrtinu). do tejto uriny rozrobim bezfarebnu hennu, a este trochu bieleho ilu. zabalim na pol hodiny az hodinu. vysledok zatial ziadny
na tvrdu protikvasinkovu dietu zial tiez nemam, ale aspon sa snazim skrtnut sladkosti, co je moj vianocami nastartovany problem
prokera, mohla by si prosim hodit nejaky link - zrozumiteln y -s navodom na toto cvicenie? ja som nieco nasla, ale moc tomu nerozumiem.
dakujem.