doubleingram píše:
Kefir jim tak jim jak rikas, jinak co je na te okurkove diete dobry? Dal bych to tak den, protoze okurka je sama voda a asi bych umrel hlady. Tak kandidoza je snad nejvetsi svinstvo co sem mi mohlo rozjet a hlavne mi prijde, ze se to stejne dietou neda moc resit, protoze staci jeden exces a je to back. Chce to podle me nak nahodit imunitu, protoze to se neda s tim zit s tou dietou (premnozenou kvasinkou), to clovek nemuze poradne nic delat, jen se hlida a resi co muze snist, nikam se neda jet atd. Driv jsem jedl jak vsichni, naopak jsem jedl dost (pecivo, maso, pivo, testoviny atd.) a nic mi nebylo. Nechapu proc je to tet takova zmena. Na gastru mi kandidu nepotvrdili ani z koloskopie ani z krevnich testu tak nevim co si o tom mam myslet. Kdyz jsem si daval HCL po jidle tak to bylo o dost lepsi ale to jsem prestal protoze mi nasli zanet na zaludku/dvanacterniku a HCL to snad jeste zhorsila mi prijde, mam porad teploty 37 - 37,5. Klystyr delam tak jednou tydne, sanku zatim ne, trochu se bojim abych to jeste vsechno nezhorsil (slana voda na to zazivani kde je zanet, pripadne vyplaveni bakterii ze strev, no nevim no). Cekam na lnenej olej, snad to neco udela, uz jsem dost zoufalej. Nemit teploty tak vesele jedu HCL a je to lepsi ale tet zkousim chvili zas Helicid co mam na ten zanet ( uzival jsem ho 14 dni po tom nalezu zanetu jsem uzival 14 dni a pak prestal) ale teploty nepadaj, naopak jsou obcas snad jeste vyssi, no des.
Pohybujete se v začarovaném kruhu, teplota je ze zánětu, zánět léčí klidně i ten kefír, ale spíše si nastudujte nadledvinky. Další jsou omega 3 mastné kyseliny a zánět by měl pomalu odeznívat.