DJ_IRK píše:
Dobrý den Jardo,
V tématu "Očista dalších tělních dutin" jsem narazil na to, že píšete, že "....mnohdy to komplikuje zanesení tlustého střeva, které potom posouvá toxiny jak do jater, tak v podobě hlenu nahoru do plic a celých horních cest dýchacích." Trpím už nějakou dobu astmatem a rýmou, které se nemůžu nijak zbavit. Popisujete sice že proti rýmě je skvělá křenová kašička, ale říkam si, že pokud je způsobená třeba tím střevem, tak by bylo dobré začít tady. Tak by mě zajímalo, jestli je pravděpodobné, že se tyto problémy po pročištění tlustého střeva zlepší. S rýmou se žít dá, ale s astmatem jsem odkázán na léky, a to mě celkem štve.
Cao DJ_IRK, kdyby te zajimaly moje zkusenosti s astma a dychacima cestama vic do detailu tak posli SZ zpravu. Jo, tlusty strevo je opravdu zaklad skoro kazde nemoci. Nicmene je to hrozne snadny. Sankpraksalana, pripadne navic nejaky ten klistyr a ocista jater a pak kralovska disciplina, ktera vyleci vsechno, tedy pust, a pro urychleni kazdy den aspon 5 klistyru(ty jsem nedelal, ale ted bych je dal). Ja jsem mel to astma jen kratce, a porad me skrabalo v krku a pokaslaval jsem. Tak jsem dosel k doktorum, ti zjistili, ze mam astma a zkusili na mne klasicky marketingovy trik vedecke mediciny, ze to je nevylecitelne a ze to budu mit do konce zivota
. A kdyz nebudu uzivat symbicort, tak dostanu CHOPN, to je jeste hezci nemoc
. Tak jsem 2 dny hledal na netu a pak jsem dal dve hladovky, 5 plus 12 dni, a a bylo to pryc. Pokud to mas vaznejsi, tak muzes dat 21, pak je to jisty. A samozrejme jsem podepsal reverz aby byl pokoj od dr. jo, uz je to tak 5-6 let. Jednou se mi to trochu vratilo, diky tomu jak jsem jedl, tak jsem dal zas 12 dni hladovky a od te doby nemam problemy. Ale taky trochu lip jim.
Takze kdyz absolvujes to co pisu a zacnes lip jist, tak se astma snadno zbavis. A zacina to opravdu tou ocistou strev.