Jarda píše:
Pro zdravé jedince asi dobré, ale na boj s kvasinkou nic moc, po tom by se kvasinkám docela dařilo.
Děkuji za odpověď. Jsem si vědom převahy sacharidů v jídelníčku.
Plivací test ukazuje lehkou medůzu, jak kdy. Takže kvasinka bude. Dočetl jsem se zde, že kvasinku má v těle každý. Ptám se tedy, jeli možné, pokud kvasinku mám, ale nevykazuji žádný z jejích projevů určité soužití s ní? Resp. čím mi její přítomnost v těle škodí, pokud, jak jsem uvedl žádné symptomy kromě plivacího testu nevykazuji? (nálada, stolice, pH atd. v pořádku)
Pročítám zde, jak spousta čtenářů masivně bojuje s kvasinkou a vznikají jim tím nemalé fyziologické a snad ještě horší duševní stavy.
Je nemožné pomalu a za dobré pohody přecházet na stravu kvasince nevyhovující a tím jí dostat na úroveň (negativní plivací test)? Zatím mi funguje vše měnit raději pomalu, ale při duševní a fyzické pohodě.
Jinak vše stále z Vašich stránek studuji, je toho samozřejmě mnoho, a je mi jasné, že to bude trvat v lepším případě pár let než se zoptimalizuji. I poté bude potřeba neustále pozorovat vyvíjení různých přístupů k vlastnímu zdraví a zkoušet někým ověřené další postupy jak si zlepšit fyzickou a duševní pohodu. Je to prostě na celý život. A mnohem užitečnější než TV:))