jahoda píše:
Dobry den, dekuji za odpovedi...beru MMS2 (Chlor Sok)
uz 65 dni zcela pravidelne 6x vel.0kapsle/kazdy Den (tj. 6 kapsli za den kazde 2hodiny (napr. ve 12-2-4-6-8-10) a kazdou zapijim 0,5l vody- nejdriv prevarene, ted po Vasich odpovedich- bylinkovymi caji (Zlatobyl, Trezalka, Repik, Rebricek na stridacku)- ale zatim nevidim viditelne zlepseni...mozna jen krom toho, ze mi vetsinou staci jen 6HODIN SPANKU, ale to muze byt i letem...tezko rict.
Ruzovka nejdriv trochu vypadala, ze mizi, no mozna to bylo spis psychicke (tezko pupinky pocitat:)- pokud je RUZOVKA zpusobena parazitem-DEMODEXEM- ten ma zivotnost-kratky 60dni, dlouhy90-120dni a reprodukci kazdych 15dni, ale mozna ji zpusobuje bakterie ci imunita...tot research, tak jsem chtela videt, zda to neco udela aspon za tech 60dni, ale bohuzel...docetla jsem se, ze MMS2 by melo byt silnejsi nez MMS1,
ale ani
CYSTYv prsou- nezhoubne do 0,5cm-se vubec nemeni...ani nezmizely...zabira na ne MMS1??? Uz se jich nekdo zbavil?
Jeste jsem to brala kv.herpesu, proto jsem se rozhodla pro MMS2- ale testy na nej mi asi tady nikdo neudela- neni to Emergency hospitalizace pro necesky...
Mohl by mi nekdo poradit, zda mam pokracovat s MMS2 alespon tech 120dni, nebo jak dlouho vlastne clovek muze brat tech 6tablet denne? Na GenesisII to jeden chlapek bral 76dni 6xD na HIV bez testu, ale psal, ze se citi skvele a bude brat uz jen 2tablety udrzovaci davky- bal se pry prestat...Zadny jiny odkaz o tak dlouhem brani jsem nenasla...tak snad nekdo z Vas vi, co jste byli na prednaskach..?
3litry+ denne muze mozna zbytecne pretezovat ledviny...(mene vody nez 0,5l na zapiti vyvolavalo velice neprijemnou plynatost a tlaky, nebo neni mozne, ze preci jen byline caje (nepiji zeleny caj-ten se pry nesmi stejne jako kava- tu jsem ted jedinkrat rano vypila 4hodiny pred prvni davkou MMS2 a jeste po asi 3davce MMS2 mne divne tlacila nejspis mocova trubice v podbrisku- nevite, co to mohlo byt- pak to zmizelo- jeste nikdy jsem to nezazila...tak asi nejaka reakce na me kafe s medem a cukrem...???nebo pozitivni reakce a kafe pomohlo odchodu neceho- obycejne bolest pri kamenech apod...?) likviduje MMS2, kdyz mne bricho netlaci z plynu tak jako to bylo caste s prevarenou vodou, kterou jsem po 50dnech nemohla ani citit a vyvolavala mi tlak az v hrdle...ale asi ta plynatost znamena i jak rikate odumirani patogenu, ale urcite jsou pocity prijemnejsi, kdyz se to zapiji tim pullitrem))?
Jedine obavy mam z tech clanku upramene, ze se MMS2 kumuluje v tele- ja cetla, ze to zmizi za 2hodiny- proto se to taky musi brat kazde 2hodiny!??? ze to vycerpa HCl- ja mam chut k jidlu stale, uz mi to ani nedela tlak v zaludku, po bylinnem caji je to skoro jako nic- po zapiti prevarenou vodou to zpusobovalo vetsi plynatost a tlak az v hrdle- ale jinak jsem od 1niho dne nemela zadne problemy- ani jeden prujem ci zvraceni.
Mozna me probelmy jsou autoimunitni a ne paraziticke- proto to mozna nezabira? Vas nazor/zkusenosti?
Nejmene 1x tydne si delam koupel z 1lzicky na vanu (1lzice mne vysusila moc kuzi-zada doslova praskala ve svech), ale i to mne dost vysusuje (jsem v tom tak 1-2h- je to osvezujici narozdil od normalni koupele), nekdy se mi udela az ekzem/vyrazka...ale zase zmizi. Nikdy v tom nemachat vlasy- zcela je to vylouhuje- mate pravdu-je to louh:) max. smocit ci polit...
Postrehy: prvnich 20min po zapiti je dobre bud lezet na zadech nebo na levem boku (ne pravem)- pokud jsou neprijemne pocity plnosti apod nebo stat, chodit- nikdy NECVICTE, HL.NEPREDKLANEJTE SE, nebehat- nehybat s zaludkem, nestlacovat apod.- vyvola to pocit zvraceni (zapit vodou a ok, ale dost neprijemny).
Nemit plny zaludek...snazit se jist priblizne hodinu pred a po zapiti. Radeji ne na lacno, aby se to pry nedostalo do strev- aspon jablko 15min pred.
Netusim zda reaguje MMS2 take, jako MMS1 s kys. ASKORBOVOU E300 tusim- a zda vadi chleb a pecivo do kterych je v CR pridavana, zda vadi dalsi antioxidanty napr. ve vinnem octe, rozinkach, majolce EDTA?
a co Kys. Citronova v potravinach?
Ctu zazracna vyleceni HIV do 5ti tydnu apod., jake zkusenosti s tim mate Vy?
A bere uz nekdo tu 1 kapsli- udrzovaci kazdy den po zbytek zivota??? Pomaha to?
Asi bych mela aspon zvnejsku potirat -jak casto??? Rosacea-RUZOVKU- na obliceji aktivovanym MMS1 (i kdyz pak neuvidim, zda se lecim zevnitr...zvlaste kdyz to nejspis zvrchu na vselijake vyrazky pry pomaha, nevraci se ?...)??? Mohl by mi nekdo poslat kontakt na nekoho, kdo prodava MMS1 v Praze a za kolik- kolik se ho tak kupuje na rok- koupele, spray, zuby zkusenosti????
Pomohl by mi presny pocet dni na ktere mohu zarucene kapsle naplnit dopredu a nevysusi se- par dni je tezke vycislit...
Predem dik za Vase zkusenosti
a zvlaste jak byste mi doporucil dal postupovat, zda vydrzet a brat dal 6xd (to je max.davka doporucena Jim Humble-m)kv. gen.herpesu,
pridat aspon zevne aktiv.MMS1 na rosacea-vnitrne se mi do toho moc nechce...a jak na ty cysty...?
Selen a jod na stitnou vyzkousim-?gramy, davkovani- mam hypothyroidni- snizenou funkci trosku ne na letrox- jen zvysena tvorba hormonu-mockrat diky.
Dobrý den, zkusím připojit mé "postřehy"
Myslím si, že by bylo vhodnější brát kombinaci MMS I a MMS II současně (každé likviduje něco jiného a vzájemně se to doplňuje). Místo klasického MMS I vyzkoušejte CDS, je to paráda oproti klasické MMS I. Já se dostal na 50 kapek MMS I a současně na 5 dávek MMS II za den a měl jsem co dělat, protože jsem neřešil žádné zdravotní problémy, přerušil jsem dávkování. Té vody na zapití MMS II se mě zdá moc, mě stačí hrneček (cca. 0,25 l) a když mám nepříjemné pocity v těle (to nebývá tak často, cca. jednou za dva dny), šoupnu tam další hrneček, nebo začnu zvýkat nějaká semínka. Také by bylo vhodné zapíjet MMS II roztokem vody a HCL, pokud máte málo HCL v žaludku, tak jí doplňujte systematicky i mimo zapíjení MMS II. E 300 bych bral nejdříve 2 hodiny po poslední dávce MMS (je jedno jestli je to MMS I, nebo MMS II), E 300 je silný antioxidant a MMSko je oxidant, čili se to vzájemně tluče. Koupele bych dělal jenom s MMS I, je to paráda, vyzkoušejte vystoupat na více kapek (já běžně snáším 600 kapek na vanu, někdy si i přidám), pomalu dávky MMS I zvyšujte, nedělejte "skokové pokusy".
Na Vaše problémy vyzkoušejte Zapper, nebo Godzillu a klasiku - čistit tlusté střevo. Určitě bych ale nekombinoval Zapper a MMS kůru. O stravě nemá smysl psát, o tom je tady toho dost. Při kůře MMS se mě také velice osvědčila detoxikační vanička (bral jsem to navečer).
S pozdravem
Martin