Hezky den, Jardo, jsem obdivovatelka Vasich stranek, i kdyz jsem na ne narazila pomerne nedavno. Jsem vyzivova poradkyne (zatim jen papirove,ale chci se do toho casem pustit na plno). Chtela bych umet lidem poradit co nejlepe, ale take co nejlevnej, proto me tato ocista hrozne nadchla. Znam ocisty pomoci aloe a podobnych veci, za me musim rict, ze jsou ucine, ale pomerne drahe. Dneska jsem vyzkousela "Vasi" ocistu a nevim, kde je chyba, ale vubec se mi to nepovedlo. No chyba bude asi ve me :_(. Planujeme miminko, takze tohle je asi muj posledni pokus a mrzi me, ze to svym "klientum" nemuzu pak nabidnout, nerada nabizim neco, co nemam odzkousene. Rano jsem vypila pres litr s vrchovatou lzici soli. Nejsem zvykla skoro solit, tak mi to teda dalo premahani, pila jsem to tak na petkrat, ale max. behem 5 minut, mezitim jsem zkousela i trosku ty cviky, ale citila jsem, ze zaludek mam do slova jak na vode
. Tak po 3/4 litru jsem to nevydrzela a cast musela jit ven. Vyzvracela jsem trosku cervene vody, snad to byly jen zbytky jidla z predesleho dne a ne krev. Na stolici jsem sla asi tak za 10 minut, ale uplne beznou jak kazde rano, mozna spis mensi "jen par bobku". Ale pocit na stolici jsem vubec nemela. Citila jsem, jak me pali na hrudi a proste jsem byla tak nejak cela nalozena v te soli. Ted se me akorat mota hlava a je spatne. Hrozne me to mrzi,jsem hubena, snazim se zit zdrave, i kdyz momentalne bojuju s plisni, takze moje strava uplne ok nebyla, ale proste jsem cekala podle lidi, co pisou sem, ze to bude v pohode :_(. No vlastne ani nepotrebuju poradit, bud to zkusim nekdy jeste jednou nebo se na to vykaslu, vic rad neexistuje, ale je me z toho smutno, tak jsem si potrebovala vylit srdicko
. Tak se opatrujte, fandim Vam .-)
Tak jeste dovetek. Uz me je mnohem lip . Prave jsem "vycurala" svoji zadni casti tela tak litr skoro ciste vody. Je mozne, ze moje telo nema ze strev co cistit? Uz pres 14 dni totiz zkousim ruzne doplnky stravy - aloe,... tak jestli jsem uz nevycistila strevo tim. Chodila jsem na stolici casteji nez predtim. Nebo je to normalni reakce tela, ze kdyz se to nepovede tak se to proste vylouci timto zpusobem? Kdyz jsem to "vzdala" tak jsem vypila tak 2 deci toho hermankoveho caje, jeste jsem nejedla. Kazdopadne at je to jak chce, uz me je aspon trosku lip . Tak diky za Vase stranky i za vsechny rady. L.
On jeden nepovedený pokus vás nesmí rozhodit, prostě si řekněte nic se neděje, zítra je taky den a dejte třeba méně té soli a uvidíte, že to půjde, jako se procedura postupně daří každému. Nakonec vidíte, že voda prošla, prostě trpělivost, ne spěchat a nebát se a myslím, že průběh celkem standardní, čili za pár dní zopakovat a už budete v pohodě.